Nieuws

Gemeenteraadsverkiezingen Enschede: voetstap stickers wijzen de weg naar het stemlokaal

 

voetstap stickersDe gemeente Enschede wil uiteraard dat iedereen vlot de weg naar het stemlokaal kan vinden. Bij eerdere verkiezingen is gebleken dat ouderen en mensen met een beperking moeite hadden de weg te vinden in het gemeentehuis. Enschede bedacht een goede oplossing: met vloerstickers in de vorm van een voetstap de weg wijzen. Daarmee kiest de gemeente voor een beeldende wegwijzer in plaats van bordjes met teksten en pijlen.

 

Twee soorten voetstap stickers

Omdat de ondergronden verschillen is er gekozen voor twee soorten vloersticker materialen: een vloersticker geschikt voor tapijt en een vloersticker voor gewone, gladden vloeren. Voor een vloersticker voor buiten op de straat is niet gekozen. Dit was uiteraard ook nog mogelijk geweest bij Stickers.nl. 

 

Direct offerte voor vloerstickers

Benieuwd naar onze vloerstickers? kijk op onze vloerstickerpagina op Stickers.nl en bereken direct uw prijs. Indien deze interassant is voor u (en dat kunnen wij ons haast niet anders voorstellen gezien onze zeer scherpe prijzen en hoge kwaliteit), kunt U direct bestellen en uw bestand bijvoegen. Stickers.nl regelt dan de rest van proefdruk tot aflevering aan uw adres.

 

Aangenaam kennis maken !

Stickers.nl is naar de Facilitair beurs gegaan en wij zijn met een zeer prettig gevoel weer thuis gekomen.
WIj hebben vele bestaande en nieuwe relaties mogen verwelkomen op onze stand.
De reacties waren zeer positief ,met name onze kennis en breed assortiment met oplossingen voor zowat iedere toepassing heeft menigeen verrast. 

vloerstickertest bij Albert Heijn Foodplaza Amsterdam

nieuws fluoretiketten.com online!

Van deze Albert Heijn kregen wij de vraag naar zeer duurzame vloerstickers om de ingang van de winkel binnen duidelijker aan te geven, zodat toeristen en andere klanten de juiste kant op zouden lopen. De sticker zou een jaar mee moeten gaan en bestand tegen grote aantallen bezoekers.

Een boenmachine gaat meerdere keren per dag over de stickers en de rest van de winkelvloer.

Gekozen is voor een vloersticker voor binnengebruik (1 jaas kwaliteit). Gedrukt is in full colour op een afneembare ondergrond. De sticker is voorzien van een hard antisliplaminaat om de opdruk te beschermen en te voorkomen dat klanten over de sticker zouden uitglijden. De sticker is vervolgens in vorm uitgestanst.

 

De reactie van de klant:

Medio augustus 2013: "Na ontvangst de sticker opgeplakt half augustus. Benieuwd hoe ze zich houden."

September 2013: "Na een week en minimaal 50.000 klanten ziet de sticker er nog prima uit."

Oktober 2013: "Ook na een maand van veel klanten, dagelijks boenen en het slechte weer zitten de stickers nog prima."

 

Heeft u een onderwerp waar u graag wat meer over zou willen weten? Mail dan naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en wij gaan de vraag zo goed mogelijk beantwoorden.