Home Duurzaam

Werken aan een duurzame toekomst

Bieling Zeefdruk bestaat nu 60 jaar en in die tijd hebben wij ons al vele keren opnieuw moeten uitvinden. Met de introductie van internet kwam de focus op stickers te liggen, met de nieuwste druktechnieken en verregaande automatisering.

Vanaf nu willen we de nadruk op duurzaamheid leggen, samen met U!

Groene energie

Stickers.nl maakt 100% gebruik van groene energie opgewekt door windmolens. Het gebruik van windmolens wordt gezien als een van de schoonste en meest milieuvriendelijke energiebronnen. Windmolens bieden een veilige en betrouwbare energievoorziening met oog voor de toekomst.

meer over groene energie
Groene energie van windmolens

Minder plastic

Stickers.nl maakt in haar drukkerij veel papieren stickers. Digitaal gedrukt op FSC-papier met goed ontinktbare inkten uit biomassa. Naast papieren stickers maakt Stickers.nl ook kunststof stickers. Er wordt naar gestreefd kunststof daar waar mogelijk te vervangen door papier. Als kunststof onvermijdelijk is wordt gebruik gemaakt van minder milieubelastende materialen, afhankelijk van het gebruik, waar en hoe lang de stickers mee moeten gaan.

meer over minder plastic
duurzaam alternatief

CO2 reductie

Na een voorbereiding van bijna twee jaar is het zover: Stickers.nl heeft de ClimateCalc scope 3 certificering behaald. Hierdoor wordt het mogelijk  goed gefundeerde carbon footprint berekeningen te maken. Dit stelt ons in staat uw en onze carbon footprint te verlagen en wat overblijft indien gewenst te compenseren. Ons hoofddoel is blijvend verlagen, elke keer een stapje meer.

CO2 reductie

Recyclen

Hergebruik van materialen is belangrijk voor de transitie naar een circulaire economie. ISO 14001 spoort Stickers.nl continu om zich op dit punt te verbeteren door hergebruik, slimme toepassingen en nieuwe mogelijkheden.

recyclen

Besparen

Besparen is misschien wel de gemakkelijkste manier om milieuwinst te behalen en tegelijkertijd minder geld uit te geven. Zeker in deze tijden van schaarste en hoge inflatie. Stickers.nl doet dit stiekem al jaren.

Besparen

Transparant door certificeringen

Om de duurzame ambitie transparant en aantoonbaar te maken heeft Stickers.nl diverse stappen gezet naar een Duurzame onderneming. Hierbij zijn de volgende certificeringen behaald: ISO 14001 Milieuzorg, ISO 9001 Kwaliteitszorg, FSC® keurmerk en Arbo RI&E. Ons ClimateCalc scope 3 certificaat werd al eerder genoemd.

meer over onze certificaten
certificering

Daarom Stickers

Alles onder één dak! Bij Stickers.nl bent u aan het juiste adres voor uw stickers. Al meer dan 50 jaar drukken wij alle soorten stickers en etiketten van hoge kwaliteit. Omdat wij in eigen huis stickers drukken en digitaal printen, kunnen we de kosten laag houden, waardoor u bij ons zeer voordelig stickers kunt bestellen.

Eerlijk advies

Onze specialisten gaan graag met u in gesprek om u een passend en eerlijk advies te geven. Wij doen wat wij beloven. Omdat wij zelf produceren, betekent dat dus altijd een goed advies en een uitstekende kwaliteit stickers.

Scherpe prijs

Stickers.nl heeft een eigen drukkerij waardoor wij een goede kwaliteit leveren tegen een redelijke prijs.