Home Certificeringen

Stickers.nl is uw gecertificeerde drukker

Onze maatschappij wordt veeleisender en complexer. Van bedrijven wordt steeds meer verwacht dat zij daar een pro-actieve rol in spelen. Stickers.nl / Bieling Zeefdruk BV heeft veel geïnvesteerd in het behalen van onafhankelijk getoetste certificaten. Actief en aantoonbaar maatschappelijk verantwoord ondernemen is daarbij het streven.Certificering geeft vertrouwen en speelt daarbij een onafhankelijke en doorslaggevende rol.

Kwaliteitszorg: Stickers.nl is een ISO 9001 gecertificeerde drukkerij

Consistentie in drukwerk is veel lastiger dan menigeen denkt. Je zou denken dat de digitalisering van drukprocessen dat eenvoudiger maakt, maar het vergt nog steeds zeer veel kennis en discipline. Misschien juist wel meer dan ooit. Het in huis hebben van veel verschillende druktechnieken, zoals dat bij Stickers.nl het geval is, maakt het nóg lastiger. ISO 9001 is het juiste handvat om dit structureel aan te pakken en te verbeteren.

Lees meer

Milieuzorg: Stickers.nl is een ISO 14001 gecertificeerde drukkerij

Met ons milieuzorg systeem geeft Stickers.nl op structurele wijze invulling aan het verantwoord omgaan met de milieuaspecten in het bedrijf. Het is ons doel om over de jaren heen stelselmatig de impact die Stickers.nl heeft op het milieu te verbeteren. Geen gemakkelijke opgave als een groot deel van je producten uit plastic bestaat.

Lees meer

Duurzaamheid: Stickers.nl is een FSC® gecertificeerde drukkerij

Het leveren van FSC® gecertificeerd papier wordt nog steeds gezien als een optie met meerwaarde en een hoger prijskaartje. Deels is die hogere prijs terecht. Er is immers een aparte boekhouding nodig om de juiste herkomst van de hoeveelheid als FSC® geleverde producten te onderbouwen. Bovendien is niet voldoende FSC® papier voorhanden om in de totale vraag naar papier te voorzien. Maar is het niet beter om altijd voor FSC® te kiezen, ook al is dat iets duurder? Bij Stickers.nl heeft u geen keuze: als het er is wordt altijd gekozen voor FSC® gecertificeerd papier!

Lees meer
FSC gecertificeerd

MVO: stickers.nl is een ARBO&Rie gecertificeerde drukkerij

People, Planet, Profit, daar draait het om bij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Er is bij MVO geen sprake van een einddoel, maar van een doorgaand proces. Onze Arbo&Rie certificiering speelt daar een belangrijke rol in. Samen naar een beter functionerend bedrijf, op alle vlakken

Lees meer

Toekomstgericht

Stickers.nl is er van overtuigd op de goede weg te zijn. Net als de gehele samenleving staan we pas aan het begin. De basis bij Stickers.nl staat er. Nu gaan we doorpakken en het bedrijf nog verder verbeteren. Stapje voor stapje, elk jaar weer. Stickers.nl staat er ook na corona financieel gezien sterk voor en blijft investeren…

Besparen

Daarom Stickers

Alles onder één dak! Bij Stickers.nl bent u aan het juiste adres voor uw stickers. Al meer dan 50 jaar drukken wij alle soorten stickers en etiketten van hoge kwaliteit. Omdat wij in eigen huis stickers drukken en digitaal printen, kunnen we de kosten laag houden, waardoor u bij ons zeer voordelig stickers kunt bestellen.

Eerlijk advies

Onze specialisten gaan graag met u in gesprek om u een passend en eerlijk advies te geven. Wij doen wat wij beloven. Omdat wij zelf produceren, betekent dat dus altijd een goed advies en een uitstekende kwaliteit stickers.

Scherpe prijs

Stickers.nl heeft een eigen drukkerij waardoor wij een goede kwaliteit leveren tegen een redelijke prijs.