Home ARBO RI&E gecertificeerd

Natuurlijk ARBO RI&E gecertificeerd

Stickers.nl heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Met onze certificering sluiten wij naadloos aan op bedrijven die dit certificaat van hun leverancier eisen. Maar het zegt natuurlijk veel meer dan dat. Het laat zien dat wij een serieuze en betrouwbare partij zijn om mee samen te werken. En een goede samenwerking is waar het volgens ons om draait!

Duidelijkheid en een constante kwaliteit, daar staan wij voor.

 

klimaatneutrale stickers
eerlijk advies

ARBO RI&E gecertificeerd

Hier vindt u ons Arbo RI&E certificaat

(Stickers.nl is een handelsnaam van Bieling Zeefdruk BV)

ARBO RI&E

In de RI&E worden alle arbeidsrisico’s binnen een bedrijf in kaart gebracht. Vervolgens wordt er een plan van aanpak voor het beheersen/ aanpakken van deze risico’s gemaakt.

De laatste jaren hebben wij hierin diverse stappen gezet om de risico’s te verminderen en het werkklimaat te verbeteren. Dit is een doorlopend proces waarbij wij het ene na het andere punt aanpakken.

Daarom Stickers

Alles onder één dak! Bij Stickers.nl bent u aan het juiste adres voor uw stickers. Al meer dan 50 jaar drukken wij alle soorten stickers en etiketten van hoge kwaliteit. Omdat wij in eigen huis stickers drukken en digitaal printen, kunnen we de kosten laag houden, waardoor u bij ons zeer voordelig stickers kunt bestellen.

Eerlijk advies

Onze specialisten gaan graag met u in gesprek om u een passend en eerlijk advies te geven. Wij doen wat wij beloven. Omdat wij zelf produceren, betekent dat dus altijd een goed advies en een uitstekende kwaliteit stickers.

Scherpe prijs

Stickers.nl heeft een eigen drukkerij waardoor wij een goede kwaliteit leveren tegen een redelijke prijs.