Home Plakinstructie vloerstickers

Vloersticker plakinstructie

Je kunt het zelf!

Vloersticker plakinstructie

Een vloersticker kunt u gemakkelijk zelf opplakken. Een goed geplakte vloersticker gaat langer mee. Plak de sticker zoveel mogelijk uit de loop. Plak de sticker niet op een naad of tegelvoeg, maar 3 tot 5 centimeter er over heen of vanaf. Verwijder de sticker als het laminaat versleten is of als de randen los laten.

Een goede voorbereiding is van groot belang voor het perfect opplakken van stickers. Lees de aanwijzingen vooraf goed door, zorg dat alle spullen klaar liggen en werk niet gehaast. Zorg dat u tussendoor niet gestoord wordt.

Verwijder de sticker na uiterlijk 90 dagen of als deze beschadigd is. Pas goed op met gelakte en geschilderde vloeren. De verf kan loslaten wanneer de sticker verwijderd wordt. Plak de sticker niet op marmeren en andere natuurstenen vloeren. Er kan een blijvende verkleuring optreden. Stickers.nl / Bieling Zeefdruk BV is nadrukkelijk niet aansprakelijk voor schade aan uw vloer of andere objecten waar de sticker op geplakt wordt.

Plakinstructie met plaatjes: vloerstickers plakken

Benodigdheden

Een vochtige stofvrije doek
Eventueel een beetje zeepsop

Niet gebruiken

Gebruik geen schoonmaakmiddelen met siliconen of glansmiddel zoals Glassex! Deze middelen maken dat de kleefkracht van de stickers direct en onherstelbaar verslechtert.

Plakinstruktie

plak niet onder een temperatuur van 10 graden Celcius,

plakinstructie_bordje_stap1_vloer_schoonmaken
1. Maak de ondergrond met een vochtige doek goed zand- en stofvrij. Zorg dat de vloer droog is.

plakinstructie_bordje_stap2_maak_de_sticker_zelf_ook_goed_schoon
2. Zorg dat de stickers ook goed stof- en zandvrij zijn, ook aan de achterzijde. Leg ze niet zomaar op de grond omdat er dan weer vuil onder de sticker terecht kan komen.

plakinstructie_bordje_stap3_plak_niet_op_naden_en_voegen
3. Plak de stickers nooit op een naad of tegelvoeg, maar altijd 3 tot 5 centimeter er overheen of vanaf.

plakinstructie_bordje_stap4_vouw_het_rugpapier_om
4. Vouw een rand van 10 centimeter van het rugpapier om en leg de sticker op de grond. Als de sticker goed op zijn plaats ligt, kan het vrijgemaakte gedeelte van de sticker op de vloer worden aangedrukt.

plakinstructie_bordje_stap5_trek_het_rugpapier_onder_de_vloersticker_uit
5. Trek het rugpapier langzaam onder de sticker uit en wrijf tegelijkertijd de sticker aan.

plakinstructie_bordje_stap6_druk_de_vloersticker_aan
6. Druk de randen van de sticker goed aan door er even op te gaan staan.

plakinstructie_bordje_stap7_ruim_het_rugpapier_direct_op
7. Ruim het rugpapier op na het plakken. Laat dit niet rondslingeren. Het rugpapier is spekglad (vanwege siliconen) waardoor je er gemakkelijk over uitglijdt.

Disclaimer

Stickers.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele beschadigingen voor, tijdens en na het aanbrengen van de sticker. Ook beschadigingen die optreden bij het verwijderen van de sticker zijn voor eigen risico.

Plakinstructie download: vloerstickers plakken

Een vloersticker kunt u gemakkelijk zelf opplakken. Een goed geplakte vloersticker gaat langer mee. Een goede voorbereiding is van groot belang voor het perfect opplakken van stickers. Lees de aanwijzingen vooraf goed door, zorg dat alle spullen klaar liggen en werk niet gehaast. Zorg dat u tussendoor niet gestoord wordt.

PDF download plakinstructies vloerstickers

pdf_plakinstructie_kleine_snijteksten

Deskundig advies

Mocht u ondanks de bijgeleverde plakinstructie toch nog met vragen zitten, dan kunt u deze stellen aan onze verkopers. Onze verkopers helpen u graag. Ook voor andere vragen over stickers of etiketten kunt u bij hen terecht. U kunt onze verkopers mailen via vragen@stickers.nl of bel ons op: 073 6422334 van maandag tot en met donderdag (9.00 – 12.30u en 13.00 – 16.30u) en op vrijdag (9.00 – 12.30 u en 13.00 – 14.30u).