Home ISO 14001:2015 milieuzorg

Uw ISO 14001 gecertificeerde sticker drukkerij

Met ons milieuzorg systeem geeft Stickers.nl op structurele wijze invulling aan het verantwoord omgaan met de milieuaspecten in het bedrijf. Het is ons doel om over de jaren heen stelselmatig de impact die Stickers.nl heeft op het milieu te verbeteren.

stickers kwaliteitscontrole klimaatneutrale stickers

Uw ISO 14001 gecertificeerde sticker drukkerij

Stickers.nl heeft het milieu hoog in het vaandel staan. Met onze ISO14001:2015 certificering sluiten wij naadloos aan op bedrijven die ISO14001 van hun klanten eisen. Maar veel meer dan dat laat het zien dat wij een serieuze en betrouwbare partij zijn om mee samen te werken. En dat vinden wij belangrijk! Met de ISO norm verbeteren wij elk jaar onze impact op het milieu, stap voor stap.

Hier vindt u ons ISO14001 certificaat

(Stickers.nl is een handelsnaam van Bieling Zeefdruk BV.)

Reductie CO2 uitstoot

Om de uitstoot van CO2 bij het drukken van stickers zoveel mogelijk te reduceren, heeft Stickers.nl de volgende maatregelen genomen:

 • Inkoop van 100% groene stroom (op dit moment uit Spanje en Portugal)
 • LED UV verlichting
 • Elektrisch vervoer met onze elektrische bestelbus
 • CO2 neutrale kopieerapparaten voor de kantoren en productie printers
 • Werknemers wonen dicht bij het werk en komen op de fiets
Groene energie van windmolens

Algemene Offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Vrijblijvend advies. Indien u uw telefoonnummer ingeeft bellen wij u vooraf om uw wensen door te nemen.
Hidden

Section Break

Aan het eind van dit formulier kunt u eventueel uw adresgegevens invullen. Dit vergemakkelijkt voor ons het proces.

Hidden

Section Break

Voer een nummer in van 10 tot 3000.
Voer een nummer in van 10 tot 3000.
Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Hidden

Section Break

Adres
sluiten

Opslaan en afvoeren van drukinkten en chemicaliën

Onze drukinkten worden conform de wet- en regelgeving opgeslagen. Om een zeer hoogwaardig drukresultaat te behalen in de zeefdruk maken wij nog altijd gebruik van films. Afgewerkte drukinkten en ander chemisch afval worden netjes conform de eural codes gescheiden en door erkende bedrijven afgevoerd.

Er wordt onderzoek gedaan naar het vervangen van de films door een digitaal systeem, zodat chemicaliën in de zeer nabije toekomst niet meer nodig zullen zijn. Hoewel dit in de offset al heel lang gewoongoed is, is dit in de hoge kwaliteit zeefdruk een stuk lastiger. Stickers.nl wil met een digitaal systeem niet inboeten aan kwaliteit. De keuze aan hoge kwaliteit digitale drukvorm vervaardigings machines is in de zeefdruk is zeer beperkt. Dit komt door de kleine nichemarkt die zeefdruk nu eenmaal is. De kosten voor een betrouwbaar systeem met hoge dpi’s zijn erg hoog.

Besparen

Scheiding van afvalstromen

Onze afvalstromen worden gescheiden in glassine rugpapier, papier/karton, plastic, chemisch afval en restafval. Verpakkingen en verpakkingsmaterialen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt. Zo worden de plastic doppen voor het verpakken van rollen teruggestuurd naar een van onze leveranciers voor hergebruik. Ook het glassine rugpapier, dat niet bij het papierafval mag, gaat deels terug naar de leverancier voor recycling.

Controle afvalwater

Ons afvalwater op de zeefdruklocatie wordt tweejaarlijks gecontroleerd door erkende instanties. De resultaten worden gecommuniceerd met de overheid.

Recycling

Om onze afvalstromen te verminderen scheiden wij zoveel mogelijk ons afval en bieden wij bij verschillende partijen de volgende materialen aan om te recyclen. Op dit moment zijn dat in ieder geval:

 • Plastic folie
 • Papier/ karton
 • Piepschuim
 • Houten pallets
 • Glassine rugpapier van stickers
 • Toners van onze kopieerapparaten
 • KCA
 • Batterijen
 • Metaal
recyclen

Daarom Stickers

Alles onder één dak! Bij Stickers.nl bent u aan het juiste adres voor uw stickers. Al meer dan 50 jaar drukken wij alle soorten stickers en etiketten van hoge kwaliteit. Omdat wij in eigen huis stickers drukken en digitaal printen, kunnen we de kosten laag houden, waardoor u bij ons zeer voordelig stickers kunt bestellen.

Eerlijk advies

Onze specialisten gaan graag met u in gesprek om u een passend en eerlijk advies te geven. Wij doen wat wij beloven. Omdat wij zelf produceren, betekent dat dus altijd een goed advies en een uitstekende kwaliteit stickers.

Scherpe prijs

Stickers.nl heeft een eigen drukkerij waardoor wij een goede kwaliteit leveren tegen een redelijke prijs.