Home FSC (R) gecertificeerd: verantwoorde bosbouw

Stickers.nl uw FSC® gecertificeerde drukkerij

Bij Stickers.nl kiezen wij ervoor: als het er is wordt altijd gekozen voor FSC® gecertificeerd papier! Wij leveren dan ook als FSC order aan u door.

stickers kwaliteitscontrole klimaatneutrale stickers
Besparen

Uw FSC ® gecertificeerde sticker drukkerij

In de sticker en etiketten industrie wordt veel papier gebruikt. Niet alleen de sticker kan van papier gemaakt zijn, ook het schutvel is meestal een papiersoort. Met het FSC ® certificaat kan Stickers.nl voor veel van haar producten een verantwoorde herkomst garanderen. Stickers.nl streeft er naar om zoveel mogelijk gebruik te maken van FSC gecertificeerde materialen.

Dit is ons FSC certificaat

(Stickers.nl is een handelsnaam van Bieling Zeefdruk BV).

Waar staat FSC voor?

FSC is een afkorting voor Forest Stewardship Council. Deze non-profit organisatie is opgericht in 1993 en streeft verantwoorde bosbouw na. De nederlandse website vindt u op FSC.nl, de internationale website vindt u op FSC.org.

Welke FSC sticker producten levert Stickers.nl?

Stickers.nl levert zoveel mogelijk FSC gecertificeerde stickers. Dit betekent dat wel of geen FSC keurmerk, niet langer een keuze is bij ons. Wij leveren onder andere de volgende producten:

  • papieren FSC stickers los
  • papieren FSC stickers op vel
  • papieren FSC etiketten op rol
  • tweezijdig geprinte FSC stickervellen met tot het schutvel uitgestanste stickers
duurzaam alternatief

Milieuvriendelijke bedrukking

De meeste van onze papieren stickers worden gedrukt met milieuvriendelijke toners gebaseerd op biomassa. De inkten zijn voedselveilig en goed verwijderbaar bij het verwerken van oud papier. Dit laatste is erg belangrijk en tegenwoordig zeker niet vanzelfsprekend. Een goede ontinkting betekent dat van het oud papier weer hoogwaardig nieuw papier gemaakt kan worden.

Recycling van siliconenpapier

De schutvellen van stickers en etiketten bevat siliconen en mag daarom niet bij het oud papier. Stickers.nl neemt deel aan een programma om het gesiliconiseerde rugpapier in te zamelen om te recyclen. U kunt het rugpapier bij ons terug inleveren, waarna de fabrikant het recycled en het materiaal weer splitst in papier en siliconen. Deze grondstoffen kunnen dan opnieuw gebruikt worden.

duurzaam alternatief

Daarom Stickers

Alles onder één dak! Bij Stickers.nl bent u aan het juiste adres voor uw stickers. Al meer dan 50 jaar drukken wij alle soorten stickers en etiketten van hoge kwaliteit. Omdat wij in eigen huis stickers drukken en digitaal printen, kunnen we de kosten laag houden, waardoor u bij ons zeer voordelig stickers kunt bestellen.

Eerlijk advies

Onze specialisten gaan graag met u in gesprek om u een passend en eerlijk advies te geven. Wij doen wat wij beloven. Omdat wij zelf produceren, betekent dat dus altijd een goed advies en een uitstekende kwaliteit stickers.

Scherpe prijs

Stickers.nl heeft een eigen drukkerij waardoor wij een goede kwaliteit leveren tegen een redelijke prijs.