Home Tweede productielocatie Stickers.nl

Nu volledig in gebruik

Tweede productielocatie Stickers.nl volledig in gebruik

In juni vorig hebben we een nieuwe, extra productielocatie betrokken. Nu een jaar later is de locatie volledig in gebruik. Ondanks het extra vloeroppervlak van 1100 vierkante meter en ruime kantoren is het nu al weer een heel eind vol.

 

Werkvloer

De productie is nu gesplitst en op deze locatie staan alle groot formaat printers, de digitale offset en de meeste machines voor de afwerking. De extra ruimte betekent een grote verbetering in de routing van orders door onze fabriek. De verwachting is dat voor een aantal materiaal-druktechniek combinaties de levertijd opnieuw drastisch zal worden ingekort.

Magazijn

De nieuwe hal beschik over een magazijn van 300 m2 met ruim 150 palletplaatsen. Hier ligt de bulk van onze voorraad blanco halffabrikaten. Wij zijn met deze voorraad in staat elke order, groot of klein, direct te starten. Naast onze eigen voorraad houden wij desgewenst ook voorraad voor onze klanten aan. Daarbij kan het gaan om specifieke materialen, maar ook om kant en klare producten die op afroep worden geleverd.

Klaar voor de nabije toekomst

Met de nieuwe hal verwacht Stickers.nl weer twee jaar vooruit te kunnen. Gezien de investeringsplannen voor de nabije toekomst zullen de twee huidige hallen dan weer te klein zijn…