Home Zelfklevend polyester stickers

Zelfklevend polyester stickers

los, op vel, op rol? Wij maken het allemaal…

Ik wil graag een vrijblijvende offerte

Zelfklevend polyester, Stickers.nl: maatwerk, dus alle soorten

Zelfklevend polyester is meestal flinterdun. Het is erg hard een laat zich niet plooien. Het is daarom alleen geschikt voor gladde ondergronden. Polyester is milieuvriendelijk omdat het geen pvc bevat. Bovendien is het maatvast en chemicaliën bestendig.

Toepassingen polyester stickers

Zelfklevend polyester is een flinterdun materiaal met een zeer sterke permanente lijmlaag. Het is zeer goed geschikt voor gebruik buiten, omdat het maatvast is en dus niet krimpt. Het materiaal is erg hard en daardoor niet geschikt voor ruwe ondergronden: het neemt de vorm van de ondergrond niet aan. Wel kan het op gebogen en geribbelde ondergronden geplakt worden, bijvoorbeeld op een fietsspatbord. Polyester is milieuvriendelijker dan zelfklevend vinyl, omdat het geen chloor bevat. Het is wel duurder dan zelfklevend vinyl.

Zelfklevend polyester wordt veel gebruikt om op fietsspatborden, machines of auto’s te plakken. Vaak wordt dan ook de blinkend zilver, of te wel chroompolyester gebruikt voor een luxe uitstraling. Stickers.nl bedrukt polyester zowel in zeefdruk met mooie heldere PMS-kleuren als in full colour op rol waarbij ook nog een nummering kan worden aangebracht.

Speciale kleuren polyester stickers: blinkend zilver, blinkend goud, mat zilver en checkerboard void

Naast transparant bestaat zelfklevend polyester ook in blinkend zilver (chroompolyester), mat zilver en blinkend goud. Het zijn deze kleuren die maken dat polyester veel wordt toegepast: chroom en blinkend goud zijn alleen in polyester uitvoering redelijk betaalbaar. Met zelfklevend polyester zijn veel speciale effecten mogelijk. Ook in groot formaat easy dot

Stickers.nl levert ook wit zelfklevend polyester en zilver void checkerboard op rol (zie beveiligingsstickers). Deze materialen worden meestal in gezet in de industrie voor in en op huishoudelijke apparaten, automotive en electronics en voldoen aan zeer hoge eisen (industrial grade).

Domeren en Verwerking polyester stickers

Polyester laat zich goed domeren (doming). Een domingsticker heeft een extra dikke transparante laag, hetgeen een mooie glossy uitstraling geeft (meer info over domestickers). Omdat het materiaal niet krimpt krult de domingsticker niet en gaat langer mee. Domingstickers op chroompolyester of blinkend goud geven een hele sjieke uitstraling.

Zelfklevend polyester laat zich uitstekend snijden en stansen. Het materiaal is echter niet verkrijgbaar met breekslit en kan door de dunheid ook niet achteraf voorzien worden van een rugslit. Een alternatief is een frontslit of levering op vellen/stroken en rollen.

Tijd voor een eerlijk advies?

Bel meteen een van de specialisten van Stickers.nl voor een persoonlijk en eerlijk advies: 073 642 23 34. Geen tijd? Vraag een vrijblijvende offerte.

Offerte stickers polyester

Stickers.nl: vele soorten zelfklevend polyester

Stickers.nl is de webshop voor uw drukwerk op zelfklevend polyester:

  • Uitstekend geschikt voor gebruik buiten
  • Geschikt voor gebogen en geribbelde ondergronden
  • Milieuvriendelijk en duurzaam materiaal
  • glans: meestal glanzend, ook mat verkrijgbaar
  • Verkrijgbaar in speciale kleuren: wit, transparant, mat zilver, chroom zilver, blinkend goud
  • lijmlaag: permanent, extra permanent
  • Het laat zich uitstekend domeren
  • specialiteiten: security VOID en checkerboard, glanzend UV werend laminaat, maatvaste domingstickers, groot formaat easy dot
  • Gemakkelijk te snijden en stansen
  • Leverbaar op stroken/vellen of rol

Probeer onze kwaliteit eerst uit, vraag gratis samples aan.