Home Easy dot stickers

Easy dot stickers

Easy Dot stickers zijn superhandig en bieden talloze voordelen: gemakkelijk plakken, opnieuw plakken

Ik wil graag een vrijblijvende offerte

Easy dot stickers, altijd strak geplakt!

Easy dot is een groot succes. De Duitse materialen fabrikant Neschen heeft eind 2012 een nieuw materiaal ontwikkeld dat zich uitstekend leent voor kortstondige reclame-uitingen binnen en buiten. Easy dot wordt op dit moment veel ingezet voor tijdelijke acties zoals point-of-sale promotie in winkels, supermarkten en benzinestations. Ook in de standbouw wordt het steeds meer toegepast. Het materiaal is zeer geschikt voor grote panelen die na gebruik weer schoon ingeleverd moeten worden. Het materiaal vindt ook toepassing in posters met instructies en reclame, die eenvoudig door de klant kunnen worden opgeplakt. Easy Dot wordt steeds vaker gebruikt voor tijdelijke aanwijzingen en instructies op allerhande apparatuur en informatieborden.

Zelf stickers plakken!

Easy Dot is zeer eenvoudig in gebruik. Zo eenvoudig dat het door iedereen zonder luchtbellen kan worden aangebracht. U heeft ook geen hulpmiddelen zoals rakels, rollers of vloeistoffen nodig. Gewoon met de zijkant van uw hand zachtjes aanwrijven. En hangt het scheef of op de verkeerde plaats? Voorzichtig verwijderen en nog een keer plakken! Samen met de lage prijs betekent dit een grote besparing op reclamematerialen.

Ruime keuze, van kleur tot PVC-vrije easy dot stickers

Easy dot is wereldwijd een enorm succes en kent geen gelijke als het gaat om plakgemak en eenvoud. Echter hier en daar waren er wat kritische geluiden. In de eerste plaats scheen de witte folie door, hetgeen Neschen er toe heeft gebracht een nieuwe variant op de markt te brengen: Easy Dot Opaque. Deze mat witte folie dekt de ondergrond goed af en schijnt niet door. Een tweede kritiekpunt was dat de transparante variant niet transparant genoeg was, maar meer melk-transparant. Hierop heeft Neschen een sterk verbeterde glanzend transparante variant bedacht. De lijmdotjes blijven echter nog wel enigzins zichtbaar. Tot slot zijn er kleuren toegevoegd, zwarte en groen schoolbord varianten en PVC-vrije opties. Vraag gerust naar modellen van deze twee nieuwe Easy Dot varieteiten.

Specificaties easy dot

Easy Dot heeft een lijmlaag die bestaat uit kleine lijmdotjes. Het is zeer eenvoudig aan te brengen zonder bubbels. Het materiaal is non-permanent en laat geen lijmresten achter. Het is herpositioneerbaar en kan meerdere malen geplakt worden. Bovendien plakt het ook bij temperaturen onder 0 graden Celsius.

Easy Dot is leverbaar in mat wit, glanzend wit, mat melk-transparant, glanzend helder transparant en mat wit opaak (niet doorschijnend). De bedrukking is subliem!  Easy Dot kan in elke vorm uitgestanst worden. Bovendien is het ook als raamsticker leverbaar (binnen plakken / buiten lezen), echter de lijmdotjes zijn dan wel enigzins zichtbaar. Ook als raamsticker kan het gegarandeerd zonder luchtbellen geplakt worden.

Tijd voor een eerlijk advies?

Bel meteen een van de specialisten van Stickers.nl voor een persoonlijk en eerlijk advies: 073 642 23 34. Geen tijd? Vraag een vrijblijvende offerte.

Vrijblijvende Offerte stickers easy dot

Veel soorten easy dot op voorraad

Easy Dot stickers zijn superhandig en bieden talloze voordelen:

  • Eenvoudig in gebruik, altijd strak geplakt zonder luchtbellen
  • Leverbaar in wit, transparant en diverse kleuren
  • Ook als schoolbord sticker in zwart en groen
  • Verkrijgbaar in elke vorm, groot en klein
  • Bedrukbaar in full colour en wit
  • PVC-vrije varianten in mat wit en transparant

Probeer onze kwaliteit eerst uit, vraag gratis samples aan.