Home Gemakkelijke plakkers

Stickers die gemakkelijk plakken

Nooit meer luchtbellen!

Ik wil graag een vrijblijvende offerte

Gemakkelijk opplakbare stickers

Oftewel gemakkelijke plakkers. Deze stickers kenmerken zich door een structuur in de lijmlaag, waardoor lucht eenvoudig onder de sticker vandaan kan worden gewreven. Gegarandeerd geen luchtbellen meer! Deze stickers zijn ook herpositioneerbaar, mits u ze niet te hard aanwrijft voordat ze goed geplaatst zijn en direct herplaatst.

Neschen easy dot

Easy dot is een grote hit aan het worden! Het materiaal kent eigenlijk alleen maar voordelen. Het belangrijkste aspect is dat het zeer eenvoudig zonder luchtbellen geplakt kan worden. Door iedereen! Dit materiaal kan voor menig bedrijf een grote besparing opleveren en opent nieuwe mogelijkheden voor het maken van snelle, tijdelijke reclame uitingen. Lees meer…

Polymeer vinyl airflow

Dit materiaal verkopen wij vooral voor het bestickeren van producten. Ze zijn voorzien van een glanzend of mat laminaat. De lijmlaag bevat luchtkanaaltjes, zodat luchtbellen kunnen worden weggewreven. De stickers zijn kortstondig herpositioneerbaar, mits niet te hard aangewreven. De lijmlaag is waterbestendig en geschikt voor langdurig buiten gebruik. Stickers groter dan een A3 vragen enige oefening voor het aanbrengen, maar dit went zeer snel. Grote stickers worden veelal gebruikt voor het langdurig bestickeren van winkelruiten, kleding inzamelingscontainers en afvalcontainers. De stickers zijn geschikt voor grotere aantallen. Vooral voor het personaliseren van producten zijn ze zeer geschikt door de herpositioneerbaarheid. Hierdoor gaan geen stickers verloren. Voor steeds meer klanten verzorgen wij de productie van enkelstuks stickers in kleine series. Deze folie is bijzonder goed geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Voorzien van een glanzend of mat laminaat. Levensduur buiten minimaal 4 jaar, permanent lijmlaag na 48 uur.

Easy dot raamsticker, binnen plakken, buiten lezen

Dit materiaal is een uitstekend alternatief voor statisch hechtend vinyl, dat erg lastig te plakken is zonder lelijke luchtbellen. De sticker wordt aan de binnenzijde van het raam geplakt en is dan aan de buitenzijde leesbaar. Vooral voor winkelruiten zijn ze erg geschikt.

Ook deze soort is herpositioneerbaar en niet permanent. Uw winkelpersoneel kan de stickers zeer gemakkelijk zelf plakken zonder luchtbellen. Is het resultaat niet 100%, haal hem los en plak opnieuw!

De stickers zijn zeer geschikt voor tijdelijke acties op ramen.

Tijd voor een eerlijk advies?

Bel meteen een van de specialisten van Stickers.nl voor een persoonlijk en eerlijk advies: 073 642 23 34. Geen tijd? Vraag een vrijblijvende offerte.

Vrijblijvende Offerte stickers easy dot

Veel soorten easy dot op voorraad

Stickers.nl is de webshop voor uw stickers die gemakkelijk geplakt moeten worden

Stickers die lang mee gaan:

  • permanent met een airflow lijmlaag
  • wit met mat of glanzend laminaat
  • sticker die lang mee gaan
  • elke vorm mogelijk

Tijdelijke stickers: Neschen easy dot

  • kleur: wit, transparant of diverse kleuren
  • pvc of PET
  • als raamsticker, reclame sticker of vloersticker
  • in vorm mogelijk

Vragen? Komt U er niet uit? Bel gewoon even of vraag een offerte. Wij helpen u graag! 073 6422334