Easy dot sticker materiaal

easy_dot_stickers_lijmlaagEasy Dot stickers zijn superhandig en bieden talloze voordelen:

Eenvoudig in gebruik, altijd strak geplakt zonder luchtbellen

Leverbaar in wit, transparant en diverse kleuren

Ook als schoolbord sticker in zwart en groen

Verkrijgbaar in elke vorm, groot en klein

Bedrukbaar in full colour en wit

PVC-vrije varianten in mat wit en transparant

 

Prijs Easy Dot stickers aanvragen

 

Easy dot is herpositioneerbaar en laat lange tijd geen lijmresten na na verwijdering. Het is ideaal voor tijdelijke reclame zoals raamstickers en schapstickers. Iedereen kan het zonder luchtbellen plakken!

Kijk onder de tabs voor meer info, modellen of een offerte.

algemeen

Easy dot stickers, altijd strak geplakt!

Easy dot is een groot succes. De Duitse materialen fabrikant Neschen heeft eind 2012 een nieuw materiaal ontwikkeld dat zich uitstekend leent voor kortstondige reclame-uitingen binnen en buiten. Easy dot wordt op dit moment veel ingezet voor tijdelijke acties zoals point-of-sale promotie in winkels, supermarkten en benzinestations. Ook in de standbouw wordt het steeds meer toegepast. Het materiaal is zeer geschikt voor grote panelen die na gebruik weer schoon ingeleverd moeten worden. Het materiaal vindt ook toepassing in posters met instructies en reclame, die eenvoudig door de klant kunnen worden opgeplakt. Easy Dot wordt steeds vaker gebruikt voor tijdelijke aanwijzingen en instructies op allerhande apparatuur en informatieborden.

Zelf stickers plakken!

Easy Dot is zeer eenvoudig in gebruik. Zo eenvoudig dat het door iedereen zonder luchtbellen kan worden aangebracht. U heeft ook geen hulpmiddelen zoals rakels, rollers of vloeistoffen nodig. Gewoon met de zijkant van uw hand zachtjes aanwrijven. En hangt het scheef of op de verkeerde plaats? Voorzichtig verwijderen en nog een keer plakken! Samen met de lage prijs betekent dit een grote besparing op reclamematerialen.

Ruime keuze, van kleur tot PVC-vrije easy dot stickers

Easy dot is wereldwijd een enorm succes en kent geen gelijke als het gaat om plakgemak en eenvoud. Echter hier en daar waren er wat kritische geluiden. In de eerste plaats scheen de witte folie door, hetgeen Neschen er toe heeft gebracht een nieuwe variant op de markt te brengen: Easy Dot Opaque. Deze mat witte folie dekt de ondergrond goed af en schijnt niet door. Een tweede kritiekpunt was dat de transparante variant niet transparant genoeg was, maar meer melk-transparant. Hierop heeft Neschen een sterk verbeterde glanzend transparante variant bedacht. De lijmdotjes blijven echter nog wel enigzins zichtbaar. Tot slot zijn er kleuren toegevoeg, zwarte en groen schoolbord varianten en PVC-vrije opties. Vraag gerust naar modellen van deze twee nieuwe Easy Dot varieteiten.

coca_cola_zero_light_easy_dot

 

 

 

Offerte aanvragen >prijsopgave direct in je e-mail

Of bel voor advies en een prijsopgave 

073-642 23 34