Home Ultra Destructible stickers

Ultradestructable stickers

Beveilig uw eigendommen en producten..

Ik wil graag een vrijblijvende offerte

Ultra Destructible stickers: moeilijk te verwijderen stickers

Ultradestructable materiaal breekt in hele kleine stukjes wanneer men het probeert te verwijderen. Je kunt deze stickers dus niet in één geheel lostrekken en terugplaatsen.

Destructable stickers, toepassingen

Destructible materiaal wordt veel ingezet om producten te verzegelen. Door het afdekken van een verzonken schroef bijvoorbeeld. Om de schroef te verwijderen moet de sticker verbroken worden, en kan niet meer worden teruggeplakt. Ook wordt het gebruikt als garantiezegel zegel om twee delen te borgen die niet van elkaar mogen. Veel bedrijven gebruiken ultra destructible stickers om hun eigendommen te markeren, bv zodat gereedschappen niet zo gemakkelijk kunnen worden gestolen. Ook wordt het gebruikt om te zorgen dat de sticker niet zomaar wordt verwijderd, bijvoorbeeld bij keuringsstickers en typeplaatjes. Tot slot kan een ultra-destructible sticker niet worden losgehaald en ergens anders op worden geplakt. Dit kan weer handig zijn bij kortingsstickers die daarmee niet op een ander willekeuring product geplakt kunnen worden. Ultra destructible materiaal is duurder dan gewoon zelfklevend vinyl en komt alleen in aanmerking bij specifieke toepassingen.

Specificaties ultra-destructable stickers

Een Ultradestructible sticker is zowel geschikt voor binnen als buiten gebruik. Omdat het niet kan worden gelamineerd, raden wij aan bij gebruik buiten alleen gezeefdrukte of onze UV geprinte ultra destructible stickers te gebruiken. Deze gaan minimaal 2 jaar mee. Ongelamineerde geprinte stickers gaan buiten ongeveer een jaar mee (afhankelijk van de weersinvloeden) en zijn niet slijtvast.

Uitvoeringen van ultradestrucible stickers en Nummering, barcodes en QR-codes: variabel op vellen en rollen

Ultra destructible stickers kunnen door ons worden uitgevoerd in solvent print, zeefdruk en UV inkjet op rol. Het materiaal is verkrijgbaar in wit en transparant. In wit kan het worden gezeefdrukt in 1 of meerdere kleuren. Ook kan het worden geprint in full colour. In transparant kan het alleen worden geprint in full colour, eventueel met dekwit eronder. Ultra destructible materiaal kan in elke gewenste vorm en in alle maten worden gesneden en gestanst, zowel los als op vellen of stroken. Een rugslit is niet mogelijk, een frontslit kan wel.

Stickers.nl beschikt over digitale technieken om ultra destructible stickers te voorzien van variabele nummers en codes. In kleine oplagen kan dat middels solvent print op vellen. In grotere oplages gebruiken wij UV inkjet op rol. Deze rollen kunnen desgewenst naar vellen gesneden worden (sheeten).

Tijd voor een eerlijk advies?

Bel meteen een van de specialisten van Stickers.nl voor een persoonlijk en eerlijk advies: 073 642 23 34. Geen tijd? Vraag een vrijblijvende offerte.

Offerte stickers polyester

Stickers.nl: veel mogelijkheden ultradestructable stickers

Ultradestructable materiaal breekt in hele kleine stukjes wanneer men het probeert te verwijderen. Je kunt deze stickers dus niet in één geheel lostrekken en terugplaatsen.

  • Verwijderen kost veel moeite, breekt in kleine stukjes
  • Geschikt voor eigendomsmarkering en verzegeling
  • Leverbaar in elke vorm, elk formaat, los, op strook en op rol
  • Leverbaar met variabele nummering, barcodes, QR-codes etc.

Probeer onze kwaliteit eerst uit, vraag gratis samples aan.