Home Nieuwe shop met web-to-print fluoretiketten.com online

Eenvoudige fluorstickers online bestellen

Nieuwe shop met web-to-print fluoretiketten.com online

Speciaal bedoeld voor etiketten op fluorkleurig papier met een standaard of zelf gemaakte tekst heeft Stickers.nl een nieuwe webshop geopend: fluoretiketten.com.

 

Naast etiketten met tekst kunt U in de shop ook blanco etiketten op rol bestellen.

De webshop heeft drie categorieën:

  • Online uw eigen tekst maken
    • Maak met onze online editor uw eigen tekst-etiket. Kies het formaat, de kleur en het aantal en U ziet direct de prijs. Vervolgens kunt U met onze gebruikersvriendelijke editor aan de slag. Uw etiketten worden binnen drie werkdagen verzonden. De editor is geprogrammeerd in HTML5, dus geen gedoe met flash of sliverlight: op elk apparaat kunt u aan de slag, ook op iPad en iPhone.
  • Standaard teksten
    • Een aantal veel voorkomende teksten heeft Fluoretiketten.com op voorraad. Op rollen van 500 stuks worden de etiketten direct verzonden, mits voor 15.00 uur besteld en betaald.
  • Blanco etiketten
    • Alle formaten die wij voeren zijn ook op rollen van 500 stuks als blanco etiket leverbaar. Direct uit voorraad, mits voor 15.00 uur besteld en betaald.

Fluoretiketten.com werkt onder de vlag van Etiketten.eu. Etiketten.eu is een onderdeel van Bieling Zeefdruk BV. en facturatie vindt onder de naam van Etiketten.eu plaats. De Etiketten.eu website komt snel online voor digitale full-colour etiketten op rol. Stickers.nl zal gaande weg het aanbod aan etiketten fors uitbreiden. Hou ons dus in de gaten …

Heeft u een onderwerp waar u graag wat meer over zou willen weten? Mail dan naar blog@stickers.nl en wij gaan de vraag zo goed mogelijk beantwoorden.