Home Stickers.nl gaat bloggen

Informeren en inspireren

Een sticker is nooit zomaar een sticker.

Door de vele toepassingen, ondergronden en druktechnieken is het geven van een goed advies echt maatwerk. Met dit blog wil Stickers.nl haar volgers beter informeren over alle aspecten van stickers.

Door internet is het bestellen van drukwerk steeds eenvoudiger geworden. Tenminste zo lijkt het. Voor een eenvoudige flyer is het tegenwoordig makkelijker dan ooit een leverancier te vinden en om prijzen en papierkwaliteiten te vergelijken. En als het drukwerk binnen komt is de flyer altijd wel als zodanig bruikbaar. De drukkwaliteit kan uiteen lopen, maar ach, het is maar een informatiedrager met een korte levensduur.

Bij een sticker ligt dit wat minder eenvoudig. Natuurlijk, als het een eenvoudige strooisticker is, dan komt het allemaal niet zo spits. Zolang het resultaat maar netjes is zal de prijs belangrijker zijn dan de levensduur. Maar wat als de sticker een waarschuwing bij gebruik weergeeft op een elektrisch apparaat? Of een levensduur moet hebben van minimaal 5 jaar? Dan wordt het opeens een stuk lastiger aanbieders te vinden en te vergelijken.

Met ons blog gaan wij de uitdaging aan u beter te informeren. Ons blog zal tal van sticker aspecten gaan behandelen met wisselende diepgang.  Stickers.nl heeft een groot scala aan druktechnieken in eigen huis. Daardoor kunnen wij veel vertellen over zaken als software, kleuren, druktechnieken en technieken voor de afwerking.

Daarnaast willen wij inspireren. Dit gaan wij doen door elke week een sticker van de week op het blog te plaatsen. Met een duidelijke omschrijving van de toepassing, gebruikte materialen en technieken.

Stickers.nl hoopt snel een groot aantal volgers te vergaren. Niet door het uitschrijven van wedstrijden waarbij een like of follow  moeten worden gegeven, maar op basis van inspirerende kennisoverdracht. Heeft u een onderwerp waar u graag wat meer over zou willen weten? Mail dan naar blog@stickers.nl en wij gaan de vraag zo goed mogelijk beantwoorden.