stickers-en-etiketten-digitaal-uv-inkjet-op-rol

Stickers en etiketten digitaal UV Inkjet op rol

Een drukmogelijkheid bij Stickers.nl is digitaal UV inkjet op rol. Dat levert ongekende voordelen en mogelijkheden op:

Ultra moderne druktechniek, de techniek van de toekomst

Voor hoge kwaliteit full colour stickers

Leverbaar in elke vorm

Voor kleine en middelgrote oplagen op rol

Uitstekend geschikt voor personalisatie, barcodes, nummers en QR-codes   

 

pijl en tekst UV inkjet po rol

 

algemeen

Toepassingen

UV inkjet op rol is een ultra moderne digitale techniek die uitermate geschikt is voor het maken van hoge kwaliteit full colour stickers en etiketten in kleine en middelgrote oplagen op rol. De stickers kunnen in elk formaat tot 400x135 mm en in elke vorm geleverd worden. Er is wel een stansmes nodig. Opdruk in wit is mogelijk en is vooral op transparante en zilverkleurige folies bijzonder mooi en nuttig. Binnen een oplage is het mogelijk meerdere versies af te drukken. De techniek leent zich bij uitstek voor personalisatie (VDP, variabele data printing) en het drukken van barcodes, nummers en QR codes.

Extra groot kleurbereik met oranje, violet en wit

Normaal gesproken worden full colour etiketten gedrukt in CMYK. Echter niet alle kleuren worden dan mooi helder. Vooral diep blauw en oranje worden flets. Wij printen onze etiketten met extra oranje en violet, zodat ook deze kleuren prachtig diep en helder overkomen. Bovendien drukken wij ook nog met wit, zowel als losse kleur als onder druk om een betere dekkracht te krijgen op transparante en donkere materialen.

Gratis proefmodellen

Bestel online geheel vrijblijvend uw proefmodellen. Zo kunt u de afdruk, kleefkracht en andere factoren goed beoordelen. Klik op de tab gratis modellen op deze pagina om ze te bestellen.

 

 

Offerte aanvragen >prijsopgave direct in je e-mail

Of bel voor advies en een prijsopgave 

073-642 23 34

 

Home