Zeefdrukstickers van hoge kwaliteit

Wist u dat zeefdrukstickers de langste levensduur hebben van vrijwel alle druktechnieken? En dat zeefdruk vaak ook de voordeligste drukmethode is? Dat is de reden dat Stickers.nl de zeefdruktechniek niet laat vallen! Bovendien beheersen wij zeefdruk als geen ander, al meer dan 55 jaar. Kies uit een van de drie zeefdruksticker categorieën:

foto van kleine zeefdrukstickers in verschillende vormen en formaten

Kleine Zeefdrukstickers

vinkje1 tot vijf kleuren of full colour

vinkjetot 600 cm2, maximaal 46 cm. lang

vinkjevrije formaat- en vormkeuze

vinkjelos, op stroken of op vellen

naar kleine zeefdrukstickers

 

foto van grote zeefdrukstickers in verschillende formaten en vormen

Grote zeefdrukstickers

vinkje1 tot vijf kleuren of full colour

vinkjetot formaat 65 x 95 cm

vinkjevrije formaat- en vormkeuze

vinkjelos geleverd met rugslit

naar grote zeefdrukstickers

 

foto goedkope zeefdrukstickers

Goedkope Zeefdrukstickers voor elk budget

vinkjeopdruk in zwart of  fel rood

vinkjevanaf € 75,00 excl. BTW

vinkjekeuze uit 15 formaten

vinkjelos geleverd, zonder rugslit

naar goedkope zeefdrukstickers

 

Zeefdrukstickers drukken? Stickers.nl!

Zeefdruk is een uitstekende techniekt voor het drukken van stickers en etiketten:

vinkje

Gaat het langst mee van bijna alle druktechnieken, ook buiten

vinkje

Krachtige kleuren

Weersbestendig, krasbestendig en benzinevast

vinkje

Ongekend veel mogelijkheden in materialen, inkten, kleuren en toepassingen

vinkje

Eén tot vijf kleuren of full colour

Onze duurzame zelfklevende zeefdrukstickers voor gebruik binnen en buiten zijn voornamelijk gemaakt van zelfklevend vinyl, maar ook pvc-vrije materialen zijn mogelijk.

foto gratis modellen zeefdrukstickers

Gratis proefmodellen

Bestel vandaag nog onze proefmodellen en bekijk de materialen waar u in geïnteresseerd bent. Bij elke zeefdruk categorie (klein, groot, budget) kunt u de modellen gratis en vrijblijvend aanvinken en laten komen.

 

Veelgestelde vragen FAQ

Staat uw vraag er niet bij? Stel hem gewoon via ons contactformulier of bel 073 6422334.

- Hoe lang gaan zeefdrukstickers buiten mee?

De levensduur van zeefdrukstickers is afhankelijk van de gebruikte inkt, de laagdikte van de inkt, de specifieke kleur en de specifieke plaats waar de sticker hangt.

In zeefdruk bestaan vele soorten inkten, elk bedoeld voor een bepaalde toepassing. Als stickerspecialist gebruikten wij alleen hoog gepigmenteerde conventionele inkten voor buiten gebruik. Deze inkten zijn duurder dan gewone inkten maar hebben een veel langere levensduur. In zeefdruk kun je de dikte van de opgebrachte inktlaag sterk beiinvloeden. Een dikkere laag betekent wel meer inktverbruik en is dus duurder dan een dun laagje. Wij besparen niet op de inktlaagdikte! Niet alle kleuren gaan buiten even lang mee. Zwart en blauw gaan langer mee dan geel en rood. De specifieke plaats van de sticker is erg belangrijk. Hangt de sticker in direct zonlicht? Hangt hij in weer en wind? Neemt de regen stoffen mee die de inklaag aantasten?

De zeefdrukstickers van Stickers.nl worden 2 jaar gegarandeerd, maar wij maken varianten die 5 jaar meegaan. Wij horen van klanten dat de stickers buiten soms wel 8 jaar goed blijven, maar dat kunnen wij niet garanderen door de hoeveelheid factoren die van invloed zijn op de levensduur.

- kunnen jullie ook rasters drukken in zeefdruk?

Als geen ander! In zeefdruk is het streeploos en zonder moiré drukken van rasters erg moeilijk en veel zeefdrukkerijen beginnen er dan ook niet aan. Wij drukken standaard in raster 43 (lijnen per cm., oftewel 109 lpi) zowel full colour als enkelvoudige kleuren. In sommige gevallen is het ook voor ons knap lastig, zoals bij verlooprasters van licht naar donker en zware, egale rasters. Meestal proberen wij het raster dan in overleg aan te passen of nemen we een grover raster.

- Drukt stickers.nl ook op transparant materiaal?

Jazeker! Sterker nog, de inkt van zeefdruk heeft een dekkracht die vele malen hoger is dan die van offset- of flexodruk. Witte teksten en logo's dekken goed op donkere ondergronden. Kleuren schijnen vaak wat meer door, maar door er wit onder te drukken wordt de dekkracht ontzettend veel beter. Ook kunnen wij er een nóg dikkere laag inkt op zetten. Wij hebben modelstroken met onze standaard kleuren op transparant materiaal om de dekkracht te kunnen beoordelen. Als we vantevoren weten wat de toepassing is kunnen wij perfect dekkende stickers leveren!

- Maken jullie ook andere stickers dan alleen zelfklevende folies zoals vinyl?

Wij kunnen ook op dikke kunststoffen drukken die daarna zelfklevend gemaakt worden. Machinestickers worden vaak op die manier gemaakt zodat ze nog veel meer tegen een stootje kunnen.

- Kunnen jullie de stickers ook lamineren?

Het kan, maar zeefdruk inkt is zo sterk en krasvast dat lamineren eigenlijk niet nodig is. Alleen in speciale gevallen lamineren wij onze zeefdrukstickers. Dat kan zijn om de levensduur te verhogen naar 5 jaar. Als het gaat om whiteboardstickers voorzien wij deze van een speciaal hoogwaardig whiteboard laminaat.

 

gratis_proefmodellen_stickers_in_zeefdrukGratis modellen

Bij elke categorie zeefdrukstickers kunt u gratis proefmodellen aanvragen. Handig om het materiaal uit te testen! Elke werkdag om 15.00 uur gaan de modellen op de post.

modellen klein formaat zeefdruk stickers

modellen groot formaat zeefdruk stickers

  

Stickers in zeefdruk klein formaat

zeefdrukstickers

Zeefdrukstickers met een maximaal formaat van 46 cm en een maximaal oppervlak van 600 cm2.

Opdruk in 1 tot 13 standaard kleuren of full colour. Naast onze standaard kleuren zijn alle PMS en RAL kleuren mogelijk, echter hiervoor geldt een toeslag van Euro 20,00 per kleur.

Alle formaten en vormen mogelijk zonder stansmeskosten.

Direct offerte

Op onze pagina klein formaat zeefdrukstickers vindt u nog meer informatie en de mogelijk een offerte aan te vragen die direct naar uw emailadres verzonden wordt.

 

Stickers in zeefdruk groot formaat

grote_stickers_in_zeefdruk

Zeefdrukstickers vanaf 600 cm2. en met een maximaal formaat van 65 x 95 cm.

Opdruk in 1 tot 13 standaard kleuren of full colour. Naast onze standaard kleuren zijn alle PMS en RAL kleuren mogelijk, echter hiervoor geldt een toeslag van Euro 30,00 per kleur.

Alle formaten en vormen mogelijk zonder stansmeskosten. Vraag vandaag nog online proefmodellen aan!

Direct een offerte

Op onze groot formaat zeefdrukstickers vindt u meer informatie en de mogelijkheid een offerte aan te vragen die direct per email verstuurd wordt.

 

Budget stickers: 250 tot 1.500 stuks voor Euro 75,00 excl. BTW en excl. verzendkosten*

budget_zeefdruk_stickers_vanaf_euro_75,00

Ideaal voor verenigingen en jaarclubs: voordelige stickers in hoogwaardige zeefdruk kwalitei.! Deze stickers blijven ook in de buitenlucht vele jaren goed! Prima geschikt voor artwork in lijnwerk.

Alle formaten en prijzen op een rijtje

Kijk voor meer informatie en alle prijzen op onze budget zeefdrukstickers pagina..

Standaard formaten

Wij bieden onder budgetstickers zeefdrukstickers aan in een beperkt aantal formaten op sterk hechtend wit vinyl zonder rugslit. De opdruk is alleen mogelijk in zwart of standaard donkerrood. Per formaat ontvangt u een vaststaand aantal stickers voor een vaste voordelige prijs van Euro 75,00 excl. BTW. Wilt u meer stickers dan kan het aantal vermenigvuldigd worden. Tussenliggende aantallen kunnen niet geleverd worden. Levertijd ongeveer 2 weken.

* Prijs geldt voor vaste formaten met rechte hoeken. Voor ronde en ovale stickers liggen de prijzen hoger, afhankelijk van het formaat.

 

Meer informatie nodig?

Op onze site wordt maar een heel klein deel van alle mogelijke materialen in zeefdruk weergegeven. stickers.nl levert echter alle mogelijke materialen, teveel om op te noemen. Als wij het niet hebben, heeft niemand het! Bovendien kunnen we voor specifieke materialen uitwijken naar andere druktechnieken.

Staat uw materiaal er niet bij, komt u er niet uit, of heeft u nog vragen? Aarzel niet en mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel geheel vrijblijvend naar 073-642 23 34. Wij helpen u graag verder en u kunt altijd rekenen op eerlijk advies! Ons doel is immers een lange termijn relatie.