Zeefdrukstickers drukken? Direct vrijblijvende offerte

foto van diverse stickers in zeefdruk gedruktSinds 1962 drukt stickers.nl al stickers in zeefdruk. Wij beheersen de zeefdruktechniek als geen ander. Een lange levensduur en vaak de voordeligste van alle soorten stickers: daarom laten wij de zeefdruk niet laten vallen! 

 • Mileubewust: ISO14001 gecertificeerd

 • krachtige PMS kleuren, zeer hoge kwaliteit, ISO9001

 • vele jaren weersbestendig, krasvast, benzinevast

 • ongekend veelzijdig in materialen, kleuren en toepassingen

 • vrije formaat en vorm; levering los, op stroken of op vellen

Prijs zeefdrukstickers aanvragen

Waarom zeefdrukstickers bestellen bij Stickers.nl?

foto-van een volautomatische zeefdrukmachineZeefdruk heeft de naam een ambachtelijke druktechniek te zijn en bij veel zeefdrukkerijen is dat nog steeds zo. Zoniet bij Bieling Zeefdruk BV, het moederbedrijf van Stickers.nl!

Zeefdrukstickers van hoge kwaliteit en milieubewust geproduceerd

Wij zijn ISO9001 kwaliteit gecertificeerd en beheersen elke processtap. Bovendien zijn wij ISO14001 milieu gecertificeerd. Daarmee lopen wij als zeefdrukker voorop en zijn wij voor U als klant de juiste keuze. Overigens niet alleen als het om zeefdruk gaat!

Elke zeefdruk processtap gericht op kwaliteit

Wij drukken volautomatisch in een ongekende kwaliteit. Om deze kwaliteit in zeefdrukstickers te bereiken wordt aan elke stap in het proces veel aandacht besteed. Dat begint bij goed voorbereidde bestanden met de juiste instellingen en aanpassingen op basis van onze jarenlange ervaring. Met deze bestanden maken wij haarscherpe films op een 2400 dpi filmbelichter. Onze ramen zijn no-moiré bespannen. Onze machines zijn volautomatische stop-cilinders. Aan het mengen van de kleuren wordt veel aandacht besteed. Het resultaat? Messcherpe haarlijnen, gestoken teksten, prachtige volvlakken en mooie egale rasters. Topkwaliteit stickers waarmee wij ons onderscheiden in de markt. Het kan in zeefdruk!

Zeer groot assortiment aan materialen voor zeefdrukstickers

Wij bieden een zeer grote verscheidenheid aan materialen aan voor de zeefdruk, direct uit voorraad. Zelfklevend vinyl in wit, transparant en diverse kleuren, zelfklevend polyester in wit, transparant, zilver en goud, zelfklevend polycarbonaat en polyester aan de achetrzijde gedrukt en nog heel veel meer. Afhankelijk van de toepassing bieden wij verschillende lijmlagen van statisch hechtend tot supertack. Onze zelfklevende zeefdrukstickers met lange levensduur zijn geschikt voor gebruik binnen en buiten. U begrijpt, de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. 

foto gratis modellen zeefdrukstickers

Gratis proefmodellen

Bestel vandaag nog onze proefmodellen en bekijk de materialen waar u in geïnteresseerd bent. Bij elke zeefdruk categorie (klein, groot, budget) kunt u de modellen gratis en vrijblijvend aanvinken en laten komen.

 

FAQ zeefdruk stickers

Staat uw vraag er niet bij? Stel hem gewoon via ons contactformulier of bel 073 6422334.

 • Hoe lang gaan stickers gedrukt in zeefdruk buiten mee?

  foto-van-zeefdruk-inkt-in-pms-kleurenDe levensduur van zeefdrukstickers is afhankelijk van de gebruikte inkt, de laagdikte van de inkt, de specifieke kleur en de specifieke plaats waar de sticker hangt.

  In zeefdruk bestaan vele soorten inkten, elk bedoeld voor een bepaalde toepassing. Als stickerspecialist gebruikten wij alleen hoog gepigmenteerde conventionele inkten voor buiten gebruik. Deze inkten zijn duurder dan gewone inkten maar hebben een veel langere levensduur. In zeefdruk kun je de dikte van de opgebrachte inktlaag sterk beiinvloeden. Een dikkere laag betekent wel meer inktverbruik en is dus duurder dan een dun laagje. Wij besparen niet op de inktlaagdikte! Niet alle kleuren gaan buiten even lang mee. Zwart en blauw gaan langer mee dan geel en rood. De specifieke plaats van de sticker is erg belangrijk. Hangt de sticker in direct zonlicht? Hangt hij in weer en wind? Neemt de regen stoffen mee die de inklaag aantasten?

  De zeefdrukstickers van Stickers.nl worden minimaal 2 jaar gegarandeerd, maar wij maken varianten die 5 jaar meegaan. Wij horen van klanten dat de stickers buiten soms wel 8 jaar goed blijven, maar dat kunnen wij niet garanderen door de hoeveelheid aan factoren die van invloed zijn op de levensduur.

 • Kunnen jullie ook rasters drukken in zeefdruk?

  Als geen ander! In zeefdruk is het streeploos en zonder moiré drukken van rasters erg moeilijk en veel zeefdrukkerijen beginnen er dan ook niet aan. Wij drukken standaard in raster 43 (lijnen per cm., oftewel 109 lpi) zowel full colour als enkelvoudige kleuren. In sommige gevallen is het ook voor ons knap lastig, zoals bij verlooprasters van licht naar donker en zware, egale rasters. Meestal proberen wij het raster dan in overleg aan te passen of nemen we een grover raster. 

 • Drukt stickers.nl ook op transparant en gekleurd materiaal?

  Jazeker! Sterker nog, de inkt van zeefdruk heeft een dekkracht die vele malen hoger is dan die van offset- of flexodruk. Witte teksten en logo's dekken goed op donkere ondergronden. Kleuren schijnen vaak wat meer door, maar door er wit onder te drukken wordt de dekkracht ontzettend veel beter. Ook kunnen wij er een nóg dikkere laag inkt op zetten. Wij hebben modelstroken met onze standaard kleuren op transparant materiaal om de dekkracht te kunnen beoordelen. Als we vantevoren weten wat de toepassing is kunnen wij perfect dekkende stickers leveren!

 • Maken jullie ook andere stickers dan alleen zelfklevende folies zoals vinyl?

  Jazeker! Stickers.nl heeft tientallen materialen op voorraad die in zeefdruk gedrukt kunnen worden. En als wij het niet hebben bestellen wij het gewoon. Ook dikke kunststoffen die na het drukken zelfklevend gemaakt worden. Machinestickers worden vaak op die manier gemaakt zodat ze nog veel meer tegen een stootje kunnen. Mail of bel voor de mogelijkheden. Of stuur een model van het materiaal op, zodat wij direct kunnen beoordelen welk materiaal het is, de dikte en hoe het gemaakt is.

 • Kunnen jullie de stickers ook lamineren?

  Het kan, maar zeefdruk inkt is zo sterk en krasvast dat lamineren eigenlijk niet nodig is. Alleen in speciale gevallen lamineren wij onze zeefdrukstickers. Dat kan zijn om de levensduur te verhogen naar 5 jaar. Als het gaat om whiteboardstickers voorzien wij deze van een speciaal hoogwaardig whiteboard laminaat.

 

gratis_proefmodellen_stickers_in_zeefdrukGratis modellen stickers in zeefdruk

Bij elke categorie zeefdrukstickers kunt u gratis proefmodellen aanvragen. Handig om het materiaal uit te testen! Elke werkdag om 15.00 uur gaan de modellen op de post.

modellen klein formaat zeefdruk stickers

modellen groot formaat zeefdruk stickers

  

Zeefdrukstickers kopen, meer informatie

Feitelijk heeft stickers.nl drie categorieën voor het kopen van stickers in zeefdruk met elk een eigen pagina:

- kleine zeefdrukstickers

Zeefdrukstickers met een maximaal formaat van 46 cm en een maximaal oppervlak van 600 cm2

naar kleine zeefdrukstickers

- grote zeefdrukstickers

Zeefdrukstickers vanaf 600 cm2. en met een maximaal formaat van 65 x 95 cm.

naar grote zeefdrukstickers

- goedkope zeefdrukstickers voor elk budget

Ideaal voor verenigingen en jaarclubs: voordelige stickers in hoogwaardige zeefdruk kwaliteit! Opdruk in zwart of standaard donkerrood, keuze uit 12 formaten.

naar onze budget zeefdrukstickers pagina

- direct offerte

Op deze pagina's komt Uw offerte direct via de mail. 

 

Heeft U nog vragen? Stel ze gewoon, U bent altijd welkom!

Op onze site wordt maar een heel klein deel van alle mogelijke materialen in zeefdruk weergegeven. Stickers.nl levert echter alle mogelijke materialen, teveel om op te noemen. Als wij het niet hebben, heeft niemand het! Bovendien kunnen we voor specifieke materialen uitwijken naar andere druktechnieken.

Staat uw materiaal er niet bij, komt u er niet uit, of heeft u nog vragen? Aarzel niet en mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel geheel vrijblijvend naar 073-642 23 34. Wij helpen u graag verder en u kunt altijd rekenen op eerlijk advies! Ons doel is immers een lange termijn relatie.