Stickers eco solvent print techniek

 

foto eco solvent printerOnze eco solvent printers gebruiken weersbestendige inkten met een groot kleurbereik. De kleuren zijn briljanter dan die van bijvoorbeeld LED-UV printers.

Hoge resolutie full colour print met briljante kleuren

Weersbestendig voor langdurig binnen en buiten gebruik

In elke vorm, van groot tot klein, van 1 tot heel veel

Optionele transparante laag (laminaat) voor extra bescherming

Grote keuze aan materialen en mogelijkheden

Prijs eco solvent print aanvragen

Toepassingen eco solvent print

eco-solvent-printFull colour stickers worden overal gebruikt: als reclame of kortingsticker op ramen van winkels, als leuke weggeefsticker bij een evenement of als aankleding van bedrijven, schappen en vloeren. Eco solvent printing is geschikt voor duurzame full colour stickers in kleine oplagen en/of grote formaten. Als extra bescherming kunnen de stickers worden voorzien van een transparante beschermlaag (laminaat). Een laminaat raden wij in ieder geval aan wanneer de stickers buiten ingezet worden. De stickers kunnen in elk formaat  en elke vorm geleverd worden, zowel los als half diep gestanst op vellen of stroken, zonder stansmeskosten. De opdruk heeft een lage dekkracht, dus stickers op transparant vinyl alleen op witte of lichte ondergronden plakken, omdat de ondergrond door de sticker heen schijnt en de kleuren beinvloedt. Opdruk in wit is mogelijk, echter alleen op aanvraag. Standaard wordt er geen wit geprint.

Gratis modellen

Vraag online gratis proefmodellen aan om de kwaliteit te testen. Vul onder de tab gratis modellen uw gegevens in en vink aan welke modellen u wilt ontvangen. Geheel vrijblijvend uiteraard! Komt u er niet uit? Bel gewoon even, onze mensen staan u graag te woord.

 

Klik op een van de tabbladen  kenmerken - gratis modellen - offerte - alternatieven  voor meer informatie.

 

 

gratis modellen

Gratis proefmodellen

Wij laten onze kwaliteit graag zien. Bovendien zorgen proefmodellen voor extra zekerheid. Bestel ze hier online. Elke werkdag om 15.00 uur gaan ze op de bus. Vragen? Bel gerust 073 642 23 34.

 

modellen solvent print pagina

*verplichte velden

Ik wil graag de volgende modellen aanvragen:Home