stickers-en-etiketten-digitaal-uv-inkjet-op-rol

Stickers en etiketten digitaal Dry Toner op rol

Stickers.nl produceert in huis digitaal dry toner etiketten en stickers op rol op een state of the art drukpers. Dry Toner levert een aantal voordelen op:

Hoge kwaliteit full colour papieren stickers en etiketten met zeer fijne resolutie van 1200 true dpi

Milieu vriendelijke inkten en papiersoorten (FSC®), CO2 neutraal drukproces

Voedselveilige etiketten en stickers

Leverbaar in elke vorm en in kleine en middelgrote oplagen

Recycling van het rugpapier mogelijk dmz inzameling

Uitstekend geschikt voor personalisatie van afbeeldingen, barcodes, nummers en QR-codes

 

pijl en tekst UV inkjet po rol

 

algemeen

Toepassingen

Dry Toner op rol is een digitale techniek die uitermate geschikt is voor het maken van hoge kwaliteit full colour papieren stickers en etiketten in kleine en middelgrote oplagen op rol. Deze stickers worden voornamelijk ingezet voor het bestickeren en etiketteren van pakketten, folders en verpakkingen. Deze stickers zijn daarom geschikt voor gebruik binnen. Door verschillende soorten lijmen, papier en rugpapier bestaat er een zeer groot aantal verschillende zelfklevende papieren stickermaterialen. De stickers kunnen in elk formaat tot 405x300 mm en in elke vorm geleverd worden. Er is wel een stansmes nodig. De techniek leent zich bij uitstek voor personalisatie middels afbeeldingen, barcodes, nummers en QR codes. Variabele data printing (VDP) is derhalve een speerpunt bij deze techniek. Ook is het eenvoudig binnen een oplage meerdere versies af te drukken.

Milieuvriendelijke etiketten en stickers

Onze papieren dry-toner sticker en etiketten zijn allemaal voorzien een FSC certificaat voor verantwoorde bosbouw. De gebruikte inkten zijn biologisch en goed ontinktbaar tijdens het papier recycling proces. De inkten zijn zo vervaardigd dat er zowel minder inkt als minder energie nodig zijn tijdens het drukproces. Het energieverbruik bij het drukken is CO2 neutraal middels een CO2 certificaat. Tot slot bestaat de mogelijkheid het rugpapier te verzamelen en bij ons in te leveren voor 100% recycling door de papierfabrikant.

Voedselveiligheid is belangrijk voor stickers en etiketten!

De inkten en papiersoorten die met deze druktechniek gebruikt worden zijn voedselveilig. De inkten op de stickers en etiketten zijn gekeurd door TUV Rheinland en 100% veilig bevonden voor contact met voedsel.

 

Gratis proefmodellen

Bestel online geheel vrijblijvend uw proefmodellen. Zo kunt u de afdruk, kleefkracht en andere factoren goed beoordelen. Klik op de tab gratis modellen op deze pagina om ze te bestellen.

 

 

Home