Ultra destructable

Ultra Destructible: (bijna) niet verwijderbaar

Stickers.nl is de perfecte website voor stickers die gebruikt moeten worden voor specifieke toepassingen:ultra_destructible_stickers

  • Verwijderen is een tijdrovende klus
  • Komt in aanmerking voor specifieke toepassingen
  • Voor het verzegelen van al uw producten
  • In elke gewenste vorm verkrijgbaar
  • De stickers zijn niet slijtvast
  • de stickers kunnen worden voorzien van een nummer- en barcode reeks

Onze ultra destructable stickers zijn los leverbaar, op vellen en op rollen

Ultra destructable stickers, toepassingen

Ultradestructable materiaal is een materiaal dat in hele kleine stukjes breekt wanneer men het probeert te verwijderen. Je kunt deze stickers dus niet in één geheel lostrekken. Daardoor wordt het verwijderen een lastige, tijdrovende klus.

Ultra destructible materiaal wordt veel ingezet om producten te verzegelen. Door het afdekken van een verzonken schroef bijvoorbeeld. Om de schroef te verwijderen moet de sticker verbroken worden, en kan niet meer worden teruggeplakt. Ook wordt het gebruikt als garantiezegel zegel om twee delen te borgen die niet van elkaar mogen. Veel bedrijven gebruiken ultra destructible stickers om hun eigendommen te markeren, bv zodat gereedschappen niet zo gemakkelijk kunnen worden gestolen. Ook wordt het gebruikt om te zorgen dat de sticker niet zomaar wordt verwijderd, bijvoorbeeld bij keuringsstickers en typeplaatjes. Tot slot kan een ultra-destructible sticker niet worden losgehaald en ergens anders op worden geplakt. Ultra destructible materiaal is duurder dan gewoon zelfklevend vinyl en komt alleen in aanmerking bij specifieke toepassingen.

Offerte aanvragen >prijsopgave direct in je e-mail

Of bel voor advies en een prijsopgave 

073-642 23 34