Nieuw


Stickers.nl biedt de nieuwste mogelijkheden voor het drukken van stickers:

Meest moderne druktechniek

Etiketten op rol

Prachtige glans en glossy uitstraling100% dekkracht

Zelfklevend papier en kunststof

Online etiketten maken

Snel en voordelig gedrukt

 

UV-inkjet-op-rol

 

Prachtige etiketten in UV inkjet op rol

Stickers.nl heeft geinvesteerd in de meest moderne druktechniek voor het vervaardigen van etiketten op rol: UV inkjet. De etiketten hebben een prachtige glans en glossy uitstraling. De kleuren zijn mooi diep en helder dankzij de toevoeging van oranje en violet aan de standaard CMYK kleuren. De inkten zijn kleurecht voor gebruik buiten. Bovendien is de drukpers uitgerust met wit waardoor transparante etiketten met witte letters en witte bedrukking onder de afbeelding mogelijk zijn voor 100% dekkracht. Naast zelfklevend papier drukt hij diverse zelfklevende kunststof folies zoals vinyl en polyester. De machine is ook nog eens geschikt voor het verwerken van variabele data. Een veelzijdige krachtpatser dus!

Klik hier om naar een overzicht van deze druktechniek te gaan.

Fluor_etiketten_com

Fluoretiketten.com

Stickers.nl heeft haar websites opnieuw uitgebreid, dit keer met fluoretiketten.com. Op deze site kunt u eenvoudig uw eigen fluorkleurig tekst etiket online maken. Daarnaast kunt u ook voordelige rollen met standaard teksten direct in de webshop bestellen. Ook blanco etiketten op rol vindt u in onze shop.

 

Kijk snel op fluoretiketten.com!

Uitbreiding thermal transfer etiketten op rolThermal_transfer_nieuw_rond_fluor_groen

Op veler verzoek hebben wij een nieuwe kleur toegevoegd aan ons assortiment fluoretiketten: fluor groen! Erg fel, erg opvallend. Naast fluor groen blijven wij natuurlijk ook gewoon fluor geel, fluor oranje en wit als kleuren voeren. En vanaf vandaag hebben wij ook ronde etiketten met een formaat van 35 mm. diameter. 

Fluoretiketten van zelfklevend papier zijn ideale goedkope aandachtstrekkers ...

 

naar thermal transfer etiketten op rol

airflow_easy_apply_stickers

Standaard airflow lijmlaag op onze 3 jaars kwaliteit zelfklevend vinyl 

De lijmlaag van onze 3 jaars kwaliteit wit zelfklevend vinyl is nu standaard voorzien van luchtkanaaltjes. Deze airflow kwaliteit (ook wel easy apply genoemd) vergemakkelijkt het aanbrengen van de stickers aanzienlijk! Luchtbelletjes kunnen bij het oplakken eenvoudig weggewreven worden. Bovendien is het materiaal licht vervormbaar en geschikt om op gebogen ondergronden te plakken. De lijmlaag is grijs, zodat de ondergrond beter wordt afgedekt. Tot slot kan het zowel van een glanzend als mat laminaat voorzien worden. U vindt deze kwaliteit onder solvent print.

naar solvent print

easy_dot_stickers_lijmlaag

Easy Dot zelfklevend van Neschen

Dit wordt de hit van 2012! De Duitse materialen fabrikant Neschen heeft een nieuw materiaal ontwikkeld dat zich uitstekend leent voor kortstondige reclame-uitingen. Easy Dot heeft een lijmlaag dat bestaat uit kleine lijmdotjes. Het is zeer eenvoudig aan te brengen zonder bubbels. Het materiaal is non-permanent en herpositioneerbaar. Bovendien plakt het ook bij temperaturen onder 0 graden. Easy Dot kan eenvoudig door het winkelpersoneel zelf worden aangebracht. Samen met de lage prijs betekent dit een grote besparing op reclamematerialen. Easy Dot is leverbaar in mat wit, glanzend wit en transparant. Easy Dot kan uitgevoerd worden als raamsticker (binnen plakken - buiten lezen) en is in elke vorm leverbaar. De bedrukking is subliem! Prijzen op aanvraag.

Bel 073 6422334 voor prijzen of mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Automatisch offerte voor glanzend gelamineerd 2 jaars kwaliteit

Een laminaat maakt een sticker niet alleen krasvaster, maar maakt de sticker buiten een stuk duurzamer. Een laminaat voorkomt dat weersinvloeden als regen en wind de inkt direct kunnen beinvloeden. Onder solvent print kunt u nu ook automatisch een offerte voor glanzend gelamineerd 2 jaars kwaliteit zelfklevend aanvragen. Onderschat het nut van lamineren niet: naast de slijtvastheid is het plakken van een grote sticker met laminaat ook een stuk gemakkelijker, doordat het materiaal veel dikker is.

 

naar solvent print

Wit printer

Stickers.nl beschikt ook over een full colour printer met wit. Met deze printer kunnen kleine oplagen raamstickers met plaatselijk wit geprint worden. Daarnaast produceren wij met deze printer transparante stickers met plaatselijke witte onderdruk. Hierdoor is de dekkracht van de inkt vele malen beter. Het printwerk is van een zeer hoge kwaliteit! Natuurlijk kan er ook op andere materialen dan alleen transparant zelfklevend vinyl gedrukt worden. Prijzen op aanvraag.

 

Bel 073 6422334 voor prijzen of mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.