Home Drie sticker materialen die u makkelijk zelf plakt

3 stickermaterialen die u makkelijk zelf plakt

Stickers.nl zet drie makkelijk te plakken sticker materialen voor u op een rijtje.

 

  1. Wit Easy Dot, tijdelijke stickers. Met zelfklevend wit easy dot is het opplakken van kleinere stickers een fluitje van een cent. Je maakt de ondergrond schoon, haalt het rugpapier van de sticker en plakt hem op. Wanneer er plooien zijn kun je de sticker gemakkelijk loshalen en weer netjes vaststrijken. Luchtbellen kunnen ook gemakkelijk weggestreken worden. Is de sticker niet helemaal naar wens geplakt of scheef? Haal hem er dan af en plak opnieuw. Zolang de lijmlaag niet vies wordt kan dit opnieuw gedaan worden.
  2. Vinyl airflow, permanent stickers. Deze permanente stickers hebben luchtkanaaltjes in de lijmlaag. Bij het opplakken kan de lucht dan vanonder de sticker gewreven worden waardoor geen luchtbubbels te zien zijn. Deze stickers worden voorzien van een laminaat mat of glanzend. De stickers zijn robuust en worden voor een permanente bestickering gebruikt.
  3. Windowgrip, stickers zonder lijm. Je kunt ze gemakkelijk zelf opplakken op glas/ramen of andere zeer gladde ondergronden. Bij het verwijderen laten ze geen lijmresten achter. Je kunt de stickers eventueel bewaren en later opnieuw gebruiken.

U kunt offerte aanvragen voor deze gemakkelijke plakkers HIER