Home Sticker ultra destructible op rol

Niet te verwijderen..

Ultra Destructible stickers op rol

Steeds meer bedrijven inventariseren en markeren hun apparatuur om een beter beheer mogelijk te maken. Bovendien kan diefstal worden voorkomen. Een van de materialen die daarvoor geschikt zijn is ultra destructable vinyl. Dit materiaal breekt in kleine stukjes wanneer men probeert het te verwijderen.

 

Markeren, beveiligen en inventariseren met destructable stickers

Het inventariseren van apparatuur kan niet alleen een vraag zijn vanuit de accountancy, maar ook vanuit facility management. Daar kan een inventarisatie de basis zijn voor het periodiek controleren en keuren van apparatuur. Dit kan bijvoorbeeld in het kader van de NEN3140 keuring, waarbij apparatuur gecontroleerd worden op de veiligheid van het dagelijks gebruik. Eén ding is zeker: door regelgeving wordt het steeds belangrijker.

Wat zijn ultra destructible stickers?

Ultra destructible materiaal kan na het opplakken niet meer in één geheel verwijderd worden. Bij verwijderen van de sticker breekt het materiaal in kleine stukjes uit elkaar. Het materiaal is geschikt voor binnen gebruik en 1 a 2 jaar buitengebruik, afhankelijk van de gebruikte druktechniek en drukinkten.

Druktechnieken ultradestructable stickers

Stickers.nl kan de ultra destructible stickers drukken in drie technieken: solvent print, zeefdruk en UV inkjet op rol. Daarbij kan de prijs een factor zijn. De combinatie van aantal, aantal opdrukkleuren en het formaat geven dan de doorslag voor een bepaalde techniek. Daarnaast kan de verwerking van belang zijn: sommige bedrijven prefereren losse stickers, andere stickers op vellen of rollen. Tot slot is van belang of er sprake is van oplopende nummering en barcodes.

Overzicht van deze stickers:

Toepassing      markeringssticker en beveiligingssticker voor apparatuur

Hoofd kenmerken  Kan niet in zijn geheel worden verwijdert, breekt in kleine stukjes. Handig op rol voor snelle verwerking.

Technieken: Uv inkjet op rol

Stansen in vorm, rond op rol

Materiaal: mat vinyl ultradestructable

Ga naar onze algemene pagina over ultradestructable materiaal voor meer informatie over onze mogelijkheden en een snelle prijsaanvraag.