Sticker-producten

stickers los en op rol

Stickers.nl is volledig gespecialiseerd in het producen van stickers. In onze eigen drukkerij produceren wij alle formaten, van groot tot klein. In alle materialen, van papier tot speciale polyestersoorten. Los, op vellen en op rollen. Van 1 tot 100.000 of meer. En dat alles op twee productielocaties. Alle druktechnieken en afwerking hebben wij in eigen huis, zodat wij het gehele proces van A tot Z kunnen overzien. Spoedleveringen, mits er capaciteit voorhanden is, zijn doorgaans geen probleem.

Wij doen wat wij beloven, omdat wij alles zelf in de hand hebben. En dat betekent dus ook een goed advies en een uitstekende kwaliteit tegen een redelijke prijs! De nadruk ligt bij ons echter op advies, want voor ons geldt:

een sticker is nooit zomaar een sticker...

 

THINK: gratis proefmodellen

Gratis proefmodellen

Het is altijd beter iets vooraf te zien en uit te proberen. Niet iedereen heeft dezelfde eisen, niet alle omstandigheden zijn voor elke sticker gelijk. Op steeds meer pagina's kunt u gratis proefmodellen bestellen. Deze worden zo snel mogelijk op werkdagen verzonden.

 

Kennisoverdracht

Bij een sticker komt veel meer kijken dan veel mensen denken. Op internet lijkt een sticker steeds meer een standaard produkt te worden, een "commodity", maar voor wie verder kijkt dan alleen de prijs gaat een hele wereld aan mogelijkheden en inzichten open. Belangrijk als de sticker voor meer bedoeld is dan alleen een weggevertje! Maar zelfs dan wil je niet dat de sticker na enkele maanden al vervaagd is door de zon. Op ons blog proberen wij alles zo helder mogelijk uit te leggen. Nu nog alleen in woord, maar binnenkort ook in beeld. Loop er maar eens doorheen...

 

Direct offerte

Vraag een offerte aan! U zult zien dat het vaak de moeite loont. Op steeds meer pagina's wordt de offerte zeer precies berekend en direct naar u verzonden. Geheel vrijblijvend uiteraard. Meestal bellen wij u nog even terug voor een goed advies.

 

Standaard stickers

Stickers.nl biedt een zeer ruim assortiment standaard stickers in alle formaten en vormen. Conventioneel of digitaal gedrukt in de techniek die het beste aan uw eisen aansluit. Onze sticker adviseurs bekijken altijd wat de voordeligste oplossing is voor uw toepassing, zonder aan kwaliteit in te boeten. Er is veel meer mogelijk dan u denkt, ook op het gebied van de verwerking van de stickers!

 

Specialiteiten

Naast "gewone" stickers biedt Stickers.nl u een ruime keuze aan speciale sticker-producten:

  • Raamstickers
  • vloerstickers
  • Stickers en etiketten op rol
  • Pictogrammen
  • Keuringsstickers / controlestickers / vervaldatumstickers
  • Dome stickers
  • Machine stickers / bedieningslabels
  • Magneetplaten / magneetstickers
  • Beveiligingsstickers / VOID stickers
  • Nummeren, barcodes, QR-codes

Speciale inkten en nog veel meer

Lees meer over onze specialiteiten en sticker producten...

 

Instructies

Stickers binnen? Maar hoe plak ik ze op... Stickers aan vervanging toe? Hoe verwijder ik ze het beste... Kijk op onze instructie pagina's voor handige instructies in woord en beeld. Op deze pagina vindt u ook onze aanleverspecificaties en een code overzicht van de rolwikkelingen voor onze stickers en etiketten op rol.

 

Stickers.nl, de echte drukker! (R)