Home Blog: Voetstap stickers wijzen de weg bij gemeenteraadsverkiezingen

Voetstap stickers wijzen de weg naar het stemlokaal

Gemeenteraadsverkiezingen Enschede: voetstap stickers

De gemeente Enschede wil uiteraard dat iedereen vlot de weg naar het stemlokaal kan vinden. Bij eerdere verkiezingen is gebleken dat ouderen en mensen met een beperking moeite hadden de weg te vinden in het gemeentehuis. Enschede bedacht een goede oplossing: met vloerstickers in de vorm van een voetstap de weg wijzen. Daarmee kiest de gemeente voor een beeldende wegwijzer in plaats van bordjes met teksten en pijlen.

Twee soorten voetstap stickers

Omdat de ondergronden verschillen is er gekozen voor twee soorten vloersticker materialen: een vloersticker geschikt voor tapijt en een vloersticker voor gewone, gladden vloeren. Voor een vloersticker voor buiten op de straat is niet gekozen. Dit was uiteraard ook nog mogelijk geweest bij Stickers.nl.

Direct offerte voor vloerstickers

Benieuwd naar onze vloerstickers? kijk op onze vloerstickerpagina op Stickers.nl en bereken direct uw prijs. Indien deze interassant is voor u (en dat kunnen wij ons haast niet anders voorstellen gezien onze zeer scherpe prijzen en hoge kwaliteit), kunt U direct bestellen en uw bestand bijvoegen. Stickers.nl regelt dan de rest van proefdruk tot aflevering aan uw adres.