Stickers en lijmresten verwijderen

 

Stickers verwijderen kan soms nogal lastig zijn. Wanneer stickers langer op een ondergrond zitten, gaan ze steeds vaster zitten. Hoe vast de sticker zit is ook afhankelijk van de ondergrond waarop de sticker geplakt is. Ook de omstandigheden waaronder de stickers geplakt en gebruikt zijn bepalen hoe vast een sticker gaat zitten.

stickers blijven echter stickers en zijn altijd weer te verwijderen. Wij geven u hieronder een aantal tips zodat u ze zo gemakkelijk mogelijk kunt verwijderen. Het beste is om tijdens het verwijderen van de stickers voorzichtig te werk te gaan en zelf goed te kijken of toch de ondergrond op een verborgen zwakke plek niet meekomt.

Na het verwijderen van de stickers kunnen lijmresten achter blijven.Ook kan het zijn dat na het verwijderen van een papieren sticker resten achterblijven van zowel papier als lijm.

Test voor het verwijderen van de resten altijd op een onopvallende plaats of het gebruikte middel geen verkleuring of aantasting van de ondergrond veroorzaakt!

 

 

instructievideo

Instructievideo stickers verwijderen van een raam

Deze video is vrij algemeen toepasbaar. Bij andere ondergronden dan glas dient u eerst voorzichtig te controleren of de wasbenzine de ondergrond niet aantast. 

 

 

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de eigenschappen van diverse stickers en welke voor u het beste is, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze verkopers. U kunt hen bereiken via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of door telefonisch contact met ons op te nemen via 073-64 22 334.
 

 

Direct contact opnemen