Home WK2014 Brazilie speelschema stickers

Haak aan bij een toernooi met een leuke attentie

Speelschema stickers met eigen logo en tekst

Op 12 juni 2014 startte het grootste sportevenement ter wereld: het WK voetbal in Brazilië. Het organiserende land opende het WK om 22.00 uur tegen Kroatië.

Maar hoe zit het met de andere wedstrijden? Haak in op het WK voetbal 2014 in Brazilie met onze speelschema stickers. Wees er op tijd bij en verras uw klanten met deze weggever of door middel van een mailing of bij een zending. Uw logo gaat van hand tot hand! De schema’s kunnen worden ingevuld met de wedstrijduitslagen. Uw sticker hangt dus ongetwijfeld een maand lang op een prominente plaats!

Twee uitvoeringen, drie basis ontwerpen

U heeft de keuze 3 ontwerpen, elk in twee uitvoeringen, liggend of staand, bv

Indien u goede bestanden aanlevert komt het witte kader te vervallen en worden de logo’s direct op de doorlopende oranje achtergrond geplaatst.

Twee zelfklevende materialen: papier en Easy Dot

U heeft de keuze uit twee materialen: voordelig op zelfklevend papier of als luxe uitvoering op zelfklevend Easy Dot. Het materiaal Easy dot is super gemakkelijk door iedereen te plakken, zonder luchtbellen. Bovendien is het niet permanent en voor bijna alle ondergronden geschikt (meer over Easy Dot). Zowel het papier als het Easy Dot zijn uiteraard goed beschrijfbaar met marker of balpen.

Onze formaten

Wij voeren diverse formaten, variërend van A4 tot A0. Andere formaten zijn mogelijk, prijzen op aanvraag.