Home Vinylsticker en magneetsticker EBBC Basketball

Leuk voor de fans

Vinylsticker en magneetsticker EBBC Basketball

Basketbal Club EBBC is opgericht in 1952 en groeit gestaag. In de jaren 70 werd voor het eerst het landskampioenschap behaald. De jaren 80 waren de gouden jaren voor de club met veel landstitels en ook meerder malen deelname aan de Europacup. Toen in de jaren 80 door de internationale basketbalfederatie werd besloten dat de Nederlandse Amerikanen niet meer mochten meespelen nam het belang van de club in Europa af.

In Nederland bleef EBBC altijd een van de vooraanstaande clubs. De club heeft onder meerdere namen gebasketbald o.a. Nashua, Eiffel Towers , de SPM Shoeters Den Bosch en nu Heroes Den Bosch. Het tenue voor de thuiswedstrijden is zwart met zilveren accenten.

Afgelopen jaren werd opnieuw het Europees toneel bereikt door deelname aan de Eurochallenge. Thuishaven is de Maaspoorthal in ‘s-Hertogenbosch.

Naast de eredivisie deelname van EBBC heeft de club nog een grote aanwas aan jeugd en zijn er diverse heren en damesteams die vol enthousiasme het basketbal als sport bedrijven. Daarnaast worden er nog vele activiteiten georganiseerd voor de leden van EBBC zoals basketball kampen, deelname aan open dagen en clubdagen.

De vinylstickers zijn gedrukt op wit zelfklevend vinyl voorzien van een beschermend laminaat. Hierdoor is de opdruk goed beschermd en kan overal geplakt worden. De magnetische stickers zijn met een dikte van 0,8 mm extra dik en daardoor onder andere geschikt als koelkastmagneet.

Toepassing                        Promotie EBBC

Technieken                        print eco solvent CMYK, digitaal stansen in vorm

Materialen                        glans gelamineerd wit vinyl permanent 2+ jaar

magnetisch door 0,8 mm magneetfolie