Home Stickers Movember voor Buutvrij 

Ludieke actie stickers

Stickers Movember voor Buutvrij

Zeefdruk stickers gedrukt in PMS kleuren hebben een kleurkracht als geen andere stickers. De kleuren zijn helder en blijven minimaal 2 jaar op kleur.

 

Zeefdrukstickers kunnen in allerlei vormen gestanst worden zowel digitaal voor kleinere aantallen als  De oplagen kunnen variëren van 250 – 1.000.000 stickers.

Voor Buutvrij maken wij jaarlijks hun stickers voor Movember. Duizenden mannen laten in november hun snor (Mo) staan om geld in te zamelen voor de Movember campagne.

De Movember campagne (https://nl.movember.com/).  vraagt jaarlijks aandacht voor prostaatkanker en haalt geld op voor onderzoek naar prostaatkanker. De opbrengsten van Movember Nederland gaan onder meer naar het Nederlands Kankerinstituut – Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis.

Buutvrij is een briljant en bescheiden reclamebureau met creatieve acties en sterk gebuik van de sociale media. Voor de stickers van Buutvrij is de standaard sticker van Buutvrij (https://www.buutvrij.amsterdam) aangepast voor de Movember campagne. Hun sticker wordt voor Movember gedrukt in 2 kleuren met nog een extra wissel in de achtergrondkleur zodat er twee soorten stickers gemaakt worden. Daarnaast is de vorm van de snor halfdoor gestanst zodat deze uit de stickers gehaald kan worden en overal worden geplakt,

Toepassing                        promotie sticker

Technieken                       zeefdruk, stansen met snor halfdoor gestanst

Materialen                        standaard wit vinyl permanent