Home Patchsticker Dare TU Delft

Stickers.nl in Space!

Commemorative Patch sticker TU Delft

Het maken van stickers is dan misschien geen “rocket science”, maar wat de studenten van de TU Delft doen is dat zeker wel. Delft Aerospace Rocket Engineering gaat deze week een poging wagen om met hun Stratos 2 raket een hoogte van 50 kilometer te bereiken. Geen gemakkelijke opgave!

 

Stickers.nl sponsort de stickers op de raket. Bovendien hebben wij een aantal commemorative patch stickers gemaakt.

De raket wordt gelanceerd in Spanje. Op dit moment is het team van TU Delft daar aanwezig en worden alle voorbereidingen getroffen voor de lancering. Alle informatie over het project en de lancering vindt u op de site www.dare.tudelft.nl

Stickers als blijvende herinnering

Met de commemorative patch stickers hebben de studenten een mooie, blijvende herinnering aan de lancering en alles wat daarbij komt kijken. De stickers hebben een gemakkelijk formaat om uit te delen en te bewaren. Het materiaal plakt universeel op bijna alle ondergronden. De sticker is rond uitgestanst tot op het schutvel en kan gemakkelijk van het velletje gehaald worden.

Stickers op de raket

Hier een foto van de raket met stickers. De jongens en meisjes van de TU kunnen ook al aardig plakken, zo te zien!

Andere mogelijkheden

Stickers.nl heeft nog veel meer mogelijkheden om voor elke gelegenheids stickers te produceren. Te denken valt aan stickers die helemaal rond of in vorm zijn uitgestanst, of stickervellen met daar op meerdere in vorm gestanste stickers.

Toepassing                        strooisticker voor beurzen, evenementen en andere gelegenheden

Technieken                        digitaal UV inkjet, stansen in ronde vorm, half diep op vel

Materialen                        wit glanzend vinyl permanent