Home Sticker- Etiket ingrediënten

Snel de juiste ingredienten op je verpakking

Sticker/ Etiket ingrediënten

Verpakkingen van voedsel moeten naast een houdbaarheidsdatum ook voorzien zijn van productinformatie over de gebruikte ingrediënten. Deze informatie dient te worden aangeboden in de taal van het land waarin het product wordt verkocht.

Stickers.nl produceert elke week tientallen verschillende inhoudsetiketten.De oplages lopen uiteen van enkele tientallen tot enkele duizenden stuks . Daarnaast is er sprake van formaatwissels. Thermal transfer is daarvoor een zeer geschikte druktechniek. Deze druktechniek is digitaal, zodat snel en wisselend geproduceerd kan worden. De opdrukkwalitiet  is redelijk en voor het doel ruim voldoende.

Wanneer er sprake is van weinig formaat wissels, veel beeldwissels en een redelijk grote oplage  kan ook voor UV inkjet als druktechniek gekozen worden. Bij grotere oplagen is dit goedkoper. Ook deze techniek is digitaal.

UV inkjet en Thermal Transfer lenen zich uitstekend voor de productie van etiketten en stickers met een wisselende opdruk. Vanuit een database kunnen nummers en barcodes worden uitgelezen en per sticker of etiket afzonderlijk in één grote run worden geproduceerd.

Toepassing                        Ingrediëntenetiket verpakking voedingswaren

Technieken                       Thermal transfer

Materialen                        Mat wit zelfklevend papier vellum