Home Promotiesticker bioscoopfilm

Promotiesticker film

Promotie stickers bioscoopfilm Aanmodderfakker

Stickers zijn uitermate geschikt voor het promoten van een beurs of evenement. Ook September Films koos voor onze stickers voor het promoten van de nieuwe nederlandse bioscoopfilm Aanmodderfakker. De film won tijdens het Nederlands Filmfestival maar liefst drie gouden kalveren voor beste nederlands film van het jaar, beste hoofdrolspeler en beste scenario.

 

De promotiestickers zijn half diep gestanst tot het schutvel en op een iets groter velletje geleverd. Daardoor zijn de stickers voor iedereen gemakkelijk van het schutvel af te halen. En delen de velletjes lekker uit…

De strooistickers zijn gedrukt in UV inkjet en blijven buiten minimaal 2 jaar kleurecht. Dit onderscheidt het product duidelijk van stickers gedrukt in offset, die buiten maximaal 9 maanden goed blijven. Bovendien zijn de kleuren van UV inkjet een stuk briljanter.

Aanmodderfakker

Aanmodderfakker is een tragikomedie over mannen die te lang jongens blijven en meisjes die te snel vrouw willen worden. De 32-jarige eeuwige student Thijs sloft ogenschijnlijk zorgeloos door het leven dat gevuld is met bier, meiden, donaties van zijn moeder, hangen met zijn huisgenoot en wat werkshiftjes in een sfeerloze mediagigant. Wanneer hij de zestienjarige oppas van zijn zus ontmoet, een jongvolwassen meisje met torenhoge ambities en een uitgestippeld plan voor het leven, wordt Thijs keihard geconfronteerd met de gevolgen van zijn bestaan.

Over September Films

SEPTEMBER FILMS, a division of DCD Media, is a leading UK independent television and film production company with offices in London and Los Angeles. It was founded in 1992 by feature film director and September Films Chairman, David Green, who devised the groundbreaking Hollywood Women series that launched the company, as well as devising its flagship show Bridezillas.

Having produced over 2,000 hours of primetime television since its inception in 1992, September is an established specialist in factual entertainment, reality programming, entertainment formats and documentaries.

Toepassing                       Promotiesticker

Kenmerken                       Los geleverd op een iets groter velletje,

Technieken                       Digitaal UV inkjet, halfdiep gestanst op velletje

Materialen                        Wit glanzend vinyl permanent