Home Onderhoudsetiket

Gemakkelijk onderhoudsetiket

Onderhoudsetiket

Preventief onderhoud wordt steeds belangrijker. Goed en tijdig onderhoud kan veel besparingen opleveren, met name door minder stilstand. Een goede onderhoudssticker met duidelijke en voldoende informatie is daarbij een belangrijke ondersteuning.

 

Intermetal uit België koos voor vinylstickers op rol. Stickers op rol zijn voor de onderhoudsmonteur gemakkelijk mee te nemen en netjes op te bergen. Op het etiket worden alle gegevens ingevuld die voor de betreffende motor van belang zijn, zoals urenstand en welke delen vervangen zijn.

Vaak wordt op een onderhoudssticker ook aangegeven wanneer de volgende controle moet plaats vinden. Dit kan een uurstand zijn, maar natuurlijk ook een datum. Veel klanten kiezen voor een onderhoudsetiket dat ook genummerd is.

Onderhoudstickers van zelfklevend vinyl zijn breed inzetbaar. Met een extra permanente belijming plakken ze goed op de meeste ondergronden. De UV inkt waarmee de etiketten worden bedrukt is bestand tegen vele chemicaliën, olie en vetten. Bovendien is de inkt kleurecht en erg krasvast.