Home Glow in the dark tafelstickers

Glow in the dark tafelsticker Boom Chicago

Fotoluminescent tafelsticker Boom Chicago

Boom Chicago’s live comedy shows zijn een mix van scherpe sketches, snelle improvisaties, video, muziek en social media die zich in hoog tempo afwisselen.  De locatie bestaat uit twee theaters, repetitieruimtes, kantoren, video faciliteiten en de populaire Bar 117.

In het theater zit je rond kleine tafeltjes, waarbij je kunt drinken tijdens de show. Stickers.nl produceerde glow in the dark tafelstickers, zodat klanten ook in het donker het tafelnummer goed kunnen lezen en middels een text message bestellingen kunnen doorgeven.

tafelsticker glow in the dark bij licht

Tafelsticker glow in the dark in het donker

Andere woorden voor glow in the dark zijn  nalichtende stickers of fotoluminiscente stickers.

Meerdere kwaliteiten glow in the dark

Voor deze toepassing adviseerde Stickers.nl de hoogste kwaliteit materiaal met het langst durende  nalichtende effect. De grondstof die de glow in the dark haar unieke kenmerken geeft is erg kostbaar. Hoe meer van deze stof is gebruikt, des te langer en helderder het lichteffect is. Pas dus altijd goed op welke kwaliteit u krijgt wanneer u glow in the dark stickers bestelt. Goedkoop kan betekenen dat de stickers veel minder lang oplichten. De hoogste en meest zekere kwaliteit is fotoluminescent materiaal in de defensie of marine klasse. Deze wordt onder meer toegepast op onderzeeboten.

Toepassing                       Tafelsticker theatercafé

Technieken                       zeefdruk, rond gestanst digitaal

Materialen                        glow in the dark vinyl klasse C