Home Genummerde stickers

Kluisjes voorzien van nummering

Genummerde vinylstickers

Stickers.nl is als een van de weinigen is staat grote oplagen variabel gedrukte vinylstickers te produceren. De toepassingen voor dergelijke stickers zijn legio. Dit is een voorbeeld van nummerstickers voor op lockers.

 

De firma Lockerbox uit Nieuw Vennep is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van opbergkluisjes. Voor veel grote evenmenten verzorgen zij de lockers, waarbij deze telkens opnieuw op een voordelige manier genummerd moeten worden. Stickers.nl levert de  stickers genummerd op rol in een stevige vinylkwaliteit. De opdruk is krasvast en weersbestendig. De stickers worden oplopend op nummer op rol geleverd, en dat maakt het aanbrengen van de stickers een snelle en eenvoudige taak.

Uiteraard kan stickers.nl de etiketten ook aflopend genummerd leveren, of met meerdere identieke nummers onder of naast elkaar. Ook barcodes zijn mogelijk en rollen met diverse afbeeldingen door elkaar. Zo kunnen we bijvoorbeeld tientallen verschillende beelden achter elkaar op lange rollen leveren. Natuurlijk zijn ook combinaties van nummers, barcodes en afbeeldingen op één sticker mogelijk.

Naast zelfklevende vinylstickers op rol levert stickers.nl ook zelfklevend polyester (wit en mat zilver), transparant vinyl, transparant BOPP, zelfklevend chroom BOPP en checkerboard zelkflevend beveiligings polyester. Naast CMYK kan ook wit als onderdruk gebruikt worden.

Toepassing                        nummer van opbergkluisjes

Technieken                        nummer van opbergkluisjes, stansen op rollen van 1.000 stuks

Materialen                        standaard wit vinyl permanent