Home Buitensticker Fietsersbond

Gelamineerde buitensticker Fietsersbond

Promotiesticker Fietsersbond:

Bewegende Nederlander blijft slank

Laatst nog op het nieuws: Europeanen worden steeds dikker, behalve de Nederlanders. Een van de redenen hiervoor is dat Nederlanders gemiddeld meer bewegen en sporten dan andere Europeanen. Vooral het fietsgebruik van Nederlanders is natuurlijk legendarisch.

Velen gaan op de fiets naar school, werk en recreatie. Dit wordt nog meer gestimuleerd door de oa. de Fietsersbond. De Fietsersbond zet zich in voor alle zaken die het fietsen veiliger en plezieriger maken. Een greep: veilige fietsroutes en kruisingen, beter onderhoud van fietspaden, meer en betere stallingmogelijkheden, goede producten, aanpak fietsdiefstal, dode hoekspiegels op vrachtwagens, digitale fietsrouteplanners. Ook organiseren zij fietsscholen voor mensen die nog niet kunnen fietsen of willen leren fietsen op elektrische fietsen ( https://www.fietsersbond.nl/ ). Voor hun promotiedoeleinden hebben wij bijgaand stickertje gemaakt.

De stickers zijn gedrukt op wit zelfklevend vinyl voorzien van een beschermend laminaat. Hierdoor is de opdruk goed beschermd en kan overal geplakt worden.

Om het gemak bij het opplakken te verbeteren worden de stickers geleverd met een frontslit.

Toepassing                        promotie Fietsersbond

Technieken                        solvent print, digitaal stansen

Materialen                        glans gelamineerd wit vinyl permanent Airflow