stickers-in-zeefdruk-klein-formaat

Klein formaat stickers drukken in zeefdruk

Stickers gedrukt in zeefdruk worden gebruikt wanneer een sticker lang mee moet gaan.  De stickers worden per kleur gedrukt met een dikke inktlaag waardoor de kleuren jarenlang zichtbaar zijn. Zeefdruk stickers zijn de meest robuuste stickers die er zijn. De afdruk op zelfklevend vinyl is kleurecht, slijtvast, watervast, krasvast en benzinevast. Daardoor zijn zeefdrukstickers zeer breed inzetbaar. De stickers worden op auto's geplakt, denk aan allerlei I love stickers, op deuren, landbouwvoertuigen, machines, brandblussers, lantaarnpalen etc.

 

 

info kleine zeefdrukstickers

Voor zeefdruk klein geldt een maximaal formaat van 46 cm. en een maximaal oppervlak van 600 cm2. Grotere formaten vindt u onder zeefdruk groot formaat.

Opdruk in PMS kleuren, extra voordeel met onze standaard kleuren

De opdruk van onze zeefdrukstickers kan in PMS, een van de 13 standaard kleuren, of in full colour. Full colour raamstickers kunnen worden uitgevoerd met een volvlak dekwit. Een kleurkaart van onze standaard kleuren vindt u op deze pagina onder de tab "kleurkaart standaard kleuren" bovenaan. Houd er rekening mee dat de werkelijke drukkleuren afwijken van de kleuren op uw beeldscherm. Zekerheid? Vraag een gratis proefmodel! 

Voor aantallen boven 10.000 stuks of voor andere materialen kunt u ons bellen of e-mailen. Wij maken dan zo razendsnel uw offerte.

Gratis proefmodellen zeefdrukstickers

Bij Stickers.nl kunt u direct online gratis modellen opvragen om het materiaal te testen. Ook zijn er kleurkaarten beschikbaar met onze standaard kleuren. Kijk onder de tab "gratis modellen" bovenaan.

 

 

 

Offerte aanvragen >prijsopgave direct in je e-mail

Of bel voor advies en een prijsopgave 

073-642 23 34