stickers-in-zeefdruk-klein-formaat

Groot formaat stickers drukken in zeefdruk

Stickers gedrukt in zeefdruk gaan extra lang mee. Zeefdruk zorgt voor een dikke inktlaag die kleur voor kleur gedrukt wordt. Daardoor blijven de kleuren jarenlang goed. Zeefdrukstickers zijn de stickers met de langste levernsduur van alle soorten stickers. De afdruk op zelfklevend vinyl is kleurecht, slijtvast, watervast, krasvast en benzinevast. Zeefdrukstickers zijn derhalve breed inzetbaar. De stickers worden toegepast op voertuigen, machines, op deuren, verkeersborden, winkels, landbouwvoertuigen, brandblussers, lantaarnpalen, kortom teveel op op te noemen. 

 

 

info grote zeefdrukstickers

Voor zeefdruk groot formaat geldt een maximaal formaat van 65 x 95 cm. 

Zeefdruk in PMS kleuren

zeefdrukstickers_groot_formaatZeefdrukstickers zijn duurzaam. De afdruk op zelfklevend vinyl is kleurecht, slijtvast, watervast, krasvast en benzinevast. Daardoor zijn zeefdrukstickers zeer breed inzetbaar.

Voor het aanvragen van een prijs in zeefdruk groot geldt een minimaal oppervlak van 600 cm2. Het maximale formaat is 65 x 95 cm. Voor grotere formaten kunt u onder solvent print terecht. Formaten kleiner dan 600 cm2 vindt u onder zeefdruk klein formaat. Opdruk in 1 tot 13 standaard kleuren of full colour. Full colour raamstickers kunnen worden uitgevoerd met een volvlak dekwit.

Voor PMS kleuren geldt een toeslag van Euro 30,00 per PMS kleur. Een kleurkaart van onze standaard kleuren vindt u op deze pagina onderaan.

Naast wit en transparant permanent vinyl kunnen de stickers ook op statisch hechtend transparant vinyl gedrukt worden.

Voor grotere aantallen of andere materialen kunt u ons bellen of e-mailen. Wij maken dan zo spoedig mogelijk uw offerte.

Gratis proefmodellen zeefdrukstickers

Bij Stickers.nl kunt u direct online gratis modellen opvragen om het materiaal te testen. Ook zijn er kleurkaarten beschikbaar met onze standaard kleuren. Kijk onder de tab "gratis modellen" bovenaan.

 

Offerte aanvragen >prijsopgave direct in je e-mail

Of bel voor advies en een prijsopgave 

073-642 23 34

 

 

Home