Papieren stickers in digitaal offset

stickers-digitaal-offset

Digitaal offset is een techniek die uitstekend geschikt is voor het maken van kleine oplagen papieren stickers.

Hoge resolutie full colour print

FSC ® papiersoorten voor duurzame bosbouw

Milieuvriendelijke biomassa inkten met goede ontinkting

Van 50 tot 5.000 stuks

In elke vorm tot A3 formaat; los, op stroken en op vel leverbaar

Prijs digitaal offset aanvragen

Stickers hoeven niet altijd van kunststof te zijn. Vaak is een papieren sticker een goede en milieuvriendelijke keuze. Met deze techniek leveren wij een redelijk breed assotiment zelfklevend papier, van permanent tot afneembaar en van wit tot opaak en fluor gekleurd. Geschikt voor verpakkingen en dozen, maar natuurlijk zijn er nog talloze andere toepassingen denkbaar. Met FSC ® gecertificeerd papier kiest U in ieder geval voor een verantwoorde herkomst van de grondstoffen. * niet al onze materialen zijn FSC ® gecertificeerd! Vraag er naar.

 

 

algemeen

Kleine oplagen papieren stickers in hoge kwaliteit

Digitale offset is geschikt voor het maken van hoge kwaliteit full colour stickers in kleine oplagen op zelfklevend papier. Opdruk in fijne offsetrasters. De stickers kunnen in elk formaat  en elke vorm geleverd worden, zowel los als half diep gestanst op vellen of stroken, zonder stansmeskosten. Opdruk in wit is niet mogelijk.

gartis modellen digitaal offsetGratis modellen

Om de kwaliteit van de afdruk en het materiaal te beoordelen kunt u gebruik maken van onze gratis proefmodellen. Beoordeel de stickers op uiterlijk, kleefkracht, krasvastheid en alle andere kenmerken die voor u belangrijk zijn. Klik op de tab gratis modellen om ze direct te bestellen.

digitaal_offset_etiketten_3koloms

Toepassingen

Deze stickers worden voornamelijk ingezet voor het bestickeren en etiketteren van verpakkingen, folders en pakketten. Deze stickers zijn daarom geschikt voor gebruik binnen. Door verschillende soorten papier, lijmen en rugpapier bestaat er een zeer groot aantal verschillende zelfklevende papieren stickermaterialen.

Klik op een van de tabbladen  kenmerken -- gratis modellen - offerte - alternatieven  voor meer informatie .

 

 

Offerte aanvragen >prijsopgave direct in je e-mail

Of bel voor advies en een prijsopgave 

073-642 23 34

 

Home