Kunststof stickers op rol digitaal UV Inkjet

foto machine kunststof stickers op rolMet UV inkjet op rol heeft Stickers.nl al jaren een van de modernste druktechnieken in huis. De machine is uitermate geschikt voor het drukken van speciale papiersoorten en kunststoffen in hoge resolutie en prachtige kleuren, aangevuld met wit.

Hoge kwaliteit full colour kunststof stickers op rol

CMYK met wit, extra oranje en violet

voor kleine en middelgrote oplagen

Variable data: nummers, barcodes, QR codes en teksten

     prijs KUNSTSTOF stickers op rol UVinkjet      prijs PAPIEREN stickers op rol UVinkjet

afbeelding kunststof stickers op rol UV inkjetUV inkjet op rol is een ultra moderne digitale techniek die uitermate geschikt is voor het maken van hoge kwaliteit full colour kunststof stickers en etiketten in kleine en middelgrote oplagen op rol. De stickers kunnen in elk formaat tot 400x135 mm en in elke vorm geleverd worden. Opdruk in wit is mogelijk en is vooral op transparante en zilverkleurige folies bijzonder mooi en nuttig. Binnen een oplage is het mogelijk meerdere versies af te drukken. De techniek leent zich bij uitstek voor personalisatie (VDP, variabele data printing) en het drukken van barcodes, nummers en QR codes.

Extra groot kleurbereik met oranje, violet en wit

Normaal gesproken worden full colour etiketten gedrukt in CMYK. Echter niet alle kleuren worden dan mooi helder. Vooral diep blauw en oranje worden flets. Wij printen onze etiketten met extra oranje en violet, zodat ook deze kleuren prachtig diep en helder overkomen. Bovendien drukken wij ook nog met wit, zowel als losse kleur als onder druk om een betere dekkracht te krijgen op transparante en donkere materialen.

Speciale stickermaterialen op rol

Met de UV inkjet techniek kunnen zeer uiteenlopende kunststoffen worden bedrukt. Van standaard polyesters tot zeer specifieke industriele materialen. Denk daarbij aan destructible, VOID en hitte bestendige materialen. Stickers.nl heeft ze allemaal op voorraad of kan ze desgewenst bestellen. 

Offerte aanvraag UV inkjet stickers

Door de grote hoeveelheid aan materialen is zou één offerte formulier te ingewikkeld worden. Daarom hebben we gesplitst in papieren en kunststof etiketten. Klik op een van de twee linkjes voor uw prijsopgave.

 

Offerte Inkjet op rol papier

 

Offerte Inkjet op rol kunststof

 

 pijl voor tabs

gratis modellen

afbeelding staalkaartenGratis modellen

Bestel online geheel vrijblijvend uw proefmodellen. Zo kunt u de afdruk, kleefkracht en andere factoren goed beoordelen. Klik op de tab gratis modellen op deze pagina om ze te bestellen.  

*verplichte velden

Ik wil graag de volgende modellen aanvragen:


Home