Stickers.nl is uw gecertificeerde drukker

Compliance pictureOnze maatschappij wordt veeleisender en complexer. Van bedrijven wordt steeds meer verwacht dat zij daar een pro-actieve rol in spelen. Stickers.nl / Bieling Zeefdruk BV heeft veel geïnvesteerd in het behalen van onafhankelijk getoetste certificaten. Actief en aantoonbaar maatschappelijk verantwoord ondernemen is daarbij het streven. In onze visie is een hoge graad van MVO alles omvattend en het uiteindelijke doel. Alleen zo neemt iedereen op een goede en aantoonbare manier deel aan de totale keten van bedrijven en processen. Certificering geeft vertrouwen en speelt daarbij een onafhankelijke en doorslaggevende rol.

Uw organisatie en Stickers.nl: perfecte samenwerking

Daar gaat het volgens ons om, samenwerken. Dit betekent een goed advies, duidelijke offertes, duidelijke afspraken en de juiste kwaliteit. Keer op keer. Stickers.nl beschikt over meerdere tools om dit te bereiken. Bijvoorbeeld het gebruik van uw artikelnummers, het uit voorraad leveren van artikelen en het inrichten van een online bestelportaal. Dit alles ondersteund door onze certificaten. Stickers.nl gaat voor de lange termijn en niet voor de korte termijn winst. Niet voor niets bestaan wij al bijna 60 jaar!

Kwaliteitszorg: Stickers.nl is een ISO 9001 gecertificeerde drukkerij

ISO9001 plaatjeConsistentie in drukwerk is veel lastiger dan menigeen denkt. Je zou denken dat de digitalisering van drukprocessen dat eenvoudiger maakt, maar het vergt nog steeds zeer veel kennis en discipline. Misschien juist wel meer dan ooit. Het in huis hebben van veel verschillende druktechnieken, zoals dat bij Stickers.nl het geval is, maakt het nóg lastiger. ISO 9001 is het juiste handvat om dit structureel aan te pakken en te verbeteren. Meer over ISO 9001 bii Stickers.nl.

Milieuzorg: Stickers.nl is een ISO 14001 gecertificeerde drukkerij

ISO14001 plaatjeMet ons milieuzorg systeem geeft Stickers.nl op structurele wijze invulling aan het verantwoord omgaan met de milieuaspecten in het bedrijf. Het is ons doel om over de jaren heen stelselmatig de impact die Stickers.nl heeft op het milieu te verbeteren. Geen gemakkelijke opgave als een groot deel van je producten uit plastic bestaat. Meer over ISO 14001 bij Stickers.nl.

Duurzaamheid: Stickers.nl is een FSC® gecertificeerde drukkerij

FSC logo liggendHet leveren van FSC® gecertificeerd papier wordt nog steeds gezien als een optie met meerwaarde en een hoger prijskaartje. Deels is die hogere prijs terecht. Er is immers een aparte boekhouding nodig om de juiste herkomst van de hoeveelheid als FSC® geleverde producten te onderbouwen. Bovendien is niet voldoende FSC® papier voorhanden om in de totale vraag naar papier te voorzien. Maar is het niet beter om altijd voor FSC® te kiezen, ook al is dat iets duurder? Bij Stickers.nl heeft u geen keuze: als het er is wordt altijd gekozen voor FSC® gecertificeerd papier! Meer over FSC bij Stickers.nl.

MVO: stickers.nl is een ARBO&Rie gecertificeerde drukkerij

ARBO en RiE afbeeldingPeople, Planet, Profit, daar draait het om bij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Er is bij MVO geen sprake van een einddoel, maar van een doorgaand proces. Onze Arbo&Rie certificiering speelt daar een belangrijke rol in. Samen naar een beter functionerend bedrijf, op alle vlakken.

Toekomstgericht 

Stickers.nl is er van overtuigd op de goede weg te zijn. Net als de gehele samenleving staan we pas aan het begin. De basis bij Stickers.nl staat er. Nu gaan we doorpakken en het bedrijf nog verder verbeteren. Stapje voor stapje, elk jaar weer. Stickers.nl staat er ook na corona financieel gezien sterk voor en blijft investeren...