Etiketten van zelfklevend kunststof

Stickers.nl geeft u 2 mogelijkheden

etiketten_op_rol_digitaal_UV_inkjet

 

Digitaal UV inkjet op rol

  • full colour met wit, oranje en violet, groot kleurbereik>
  • briljante, glanzende opdruk op diverse folies
  • variabele data: nummers, barcodes, QR-codes
  • op rol, vanaf 500 stuks

 

Lees meer over UV inkjet op rol etiketten

Vrijblijvende offerte aanvragen

   

 

etiketten_op_rol_zelfklevend_papier

Boekdruk op rol

  • 1 tot 5 kleuren en full colour, eventueel met vernis
  • zelfklevend PE kunststof folie
  • kleine én grote formaten tot A4
  • op rol, vanaf 1.000 stuks

 

Lees meer over boekdruk etiketten

   Vrijblijvende offerte aanvragen

 

Uw prijsaanvragen worden automatisch en direct naar uw mailadres verzonden. Voor digitaal UV inkjet hebben wij iets meer tijd nodig.Bij twijfel over de keuze van druktechniek of materiaal, raden wij u aan eerst bij ons advies in te winnen over uw toepassing.

Etiketten kunststof

Stickers.nl heeft een aantal technieken in eigen huis om uw etiketten te vervaardigen. Om uw etiketten op kunststof folie te maken staan boekdruk en UV inkjet tot onze beschikking. Deze technieken zijn aanvullend: in boekdruk bieden wij alleen zelfklevende PE folie aan, in UV inkjet een behoorlijk aantal andere folies, varierend van vinyl tot polyester en PP. Om de voordeligste druktechniek te bepalen kunt u natuurlijk ook meerdere offertes aanvragen, maar de keuze voor een bepaald materiaal is bij kunststof folies erg afhankelijk van de toepassing. De goedkoopste is niet altijd de meest geschikte, en de duurste is niet altijd nodig. 

Etiketten van zelfklevend kunststof folie? Stickers.nl!

Stickers.nl legt de kosten van diverse druktechnieken naast elkaar en biedt daardoor altijd de meest voordelige oplossing voor uw etiketteer toepassing. Bij de advisering wijzen wij u ook op indirecte kosten, zoals mogelijkheden tot het vereenvoudigen van het aanbrengen van de etiketten. Dit kan veel tijd (lees kosten) besparen bij uw productie!

 

Home