Sticker Soorten

Naast gewone stickers levert Stickers.nl ook heel veel andere soorten sticker produkten. Op deze pagina vindt u een overzicht van onze specialiteiten, waarvoor u niet direct een prijs via de site kunt opvragen. Stickers.nl kan nog veel meer, deze lijst is niet uitputtend. Wij leveren eigenlijk gewoon alles op het gebied van stickers ...

raamsticker_lijmkant_leesbaar

Binnenstickers

Raamstickers zijn stickers die aan de binnenzijde van een raam worden geplakt en aan de buitenzijde leesbaar zjin. Wij kunnen ook stickers produceren die aan twee zijden leesbaar zijn (zowel binnen als buiten). Lees meer over binnenstickers...

vloerstickers

Buitenstickers

Vloerstickers zie je steeds vaker in winkels als tijdelijke reclamedrager. Stickers op een vloer vallen erg goed op, en zijn natuurlijk voor nog veel meer toepassingen geschikt dan op de winkelvloer. 

Lees meer buitenstickers...

etiketten_en_stickers_op_rol

Etiketten

Uitstraling doet erg veel voor een product en wordt steeds belangrijker om op te vallen tussen de anderen. Het etiket of de sticker op het voorwerp speelt daarbij een cruciale rol. Bovendien fungeert het als belangrijke bron van (vaak verplichte) informatie. Stickers.nl produceert een breed scale etiketten en stickers op rol in full colourl op uiteenlopende materialen, van papier tot polyester en andere kunststoffen.  

Lees meer over etiketten...

overzicht_pictogrammen

Nieuwe stickers

Snel pictogrammen nodig? Ook op dat gebied is Stickers.nl de aangewezen leverancier. Wij drukken pictogrammen op verschillende soorten stickermaterialen en PP-borden. Direct uit voorraad, goedkoop en eenvoudig te bestellen in onze webshop.

Lees meer over nieuwe stickers...

keuringsstickers_overzicht

Stickers op rol

Stickers.nl beschikt over meerdere standaard layouts voor controle- en inspectiestickers. Maar natuurlijk kunnen wij ook maatwerk leveren. Stickers.nl is een van de grootste leveranciers van controle stickers voor brandveiligheid. Daarnaast leveren we ook keurtangen voor het inknippen van de stickers. 

Lees meer over stickers op rol...