Sticker technieken

Stickers.nl beschikt over twee productielocaties en biedt diverse technieken aan bij het drukken van stickers. Dat levert u talloze voordelen en mogelijkheden op:

 • Eco solvent print
 • Zeefdruk
 • Digitaal offset, offset
 • Thermal transfer op rol
 • Digitaal UV inkjet op rol
 • Boekdruk op rol
 • Ongekend veel mogelijkheden!

Naast deze druktechnieken beschikt stickers.nl over een breed scala aan afwerkingstechnieken om de stickers hun uiteindelijke formaat en vorm te geven.

pijl en tekst druktechnieken

 

algemeen

Waarom zoveel druktechnieken?

stickers.nl is gespecialiseerd in maatwerk. Dat wil zeggen dat afhankelijk van de toepassing van de sticker en de eisen waar de sticker aan moet voldoen, een passende materiaal - druktechniek combinatie wordt gekozen. Niet alle materialen kunnen in elke druktechniek worden gedrukt. Elke druktechniek gebruikt eigen inkten met specifieke kenmerken. Sommige druktechnieken zijn alleen geschikt voor kleine formaten, andere weer voor grote. Tot slot is de ene druktechniek beter in lage aantallen, en de andere weer voor hoge aantallen.

stickers.nl heeft, op boekdruk na, alle druktechnieken in eigen huis. Hierdoor kunnen wij niet alleen de beste prijs en kwaliteit leveren, maar zijn wij ook nog eens flexibel in levertijden en andere zaken. Wat wij beloven kunnen wij dus ook nakomen!

Gratis modellen

Wij streven er de komende tijd naar om voor elke techniek en elk materiaal gratis proefmodellen beschikbaar te hebben. U kunt de modellen online bestellen en ze worden elke werkdag verzonden. Kijk onder de tab modellen op elke pagina om ze aan te vragen.

Google Plus

Bekijk ook eens onze pagina op Google +. U vindt hier collecties met voorbeelden van stickers.

 

 

Stickers voor gebruik binnen

Onze zelfklevende stickers en etiketten voor gebruik binnen zijn gemaakt van zelfklevend papier. Door de kosten van diverse druktechnieken naast elkaar te leggen heeft stickers.nl altijd de meest voordelige oplossing voor uw sticker toepassing. Bij ons heeft u de keuze uit 4 soorten papier stickers en etiketten.

digitaal_offset_stickers_etiketten

(Digitaal) offset etiketten, vanaf 10 stuks

 • full colour
 • kleine oplagen
 • alle formaten, ook in vorm
 • los, op stroken, op vellen

Lees meer over digitaal offset etiketten >  

durst_tau_8c

Digitaal UV print op rol, vanaf 500 stuks

 • full colour met wit en oranje
 • transparant met witte opdruk mogelijk
 • Voor kleine en middelgrote oplagen op rol
 • VDP variable data printing
 • kleine formaten

Lees meer over uv inkjet op rol etiketten > 

thermal_transfer_stickers_etiketten

Thermal transfer etiketten op rol

 • opvallend fluor geel, groen, oranje of wit
 • goedkoop en snel, opdruk zwarte tekst en eenvoudig zwart logo
 • keuze uit 5 formaten
 • op rol van 250 stuks

Lees meer over thermal transfer stickers >  

 

Boekdruk etiketten op rol

 • 1 tot 5 kleuren of full colour
 • vanaf 1.000 stuks tot grote oplagen
 • zeer veel formaten
 • op rol

Lees meer over boekdruk op rol etiketten > 

 

 

Binnenstickers

Binnenstickers

stickers.nl biedt talloze opties voor binnenstickers:

 • Kleine en grote oplagen
 • Full colour drukwerk
 • Op rol, stroken of vellen
 • Elk formaat is denkbaar, in elke gewenste vorm
 • zeer veel materialen, o.a. wit, zilver, transparant, fluor - neon geel, groen en oranje
 • Goedkoop en snel
 • Verschillende druktechnieken

Om te kijken welke druktechniek het meest voordelig is kunt u natuurlijk ook meerdere offertes in verschillende technieken aanvragen. U kunt natuurlijk ook even bellen of mailen voor advies. Bij de advisering wijzen wij u ook op indirecte kosten, zoals mogelijkheden tot het vereenvoudigen van het aanbrengen van de stickers en etiketten. Dit kan veel tijd (lees kosten) besparen bij uw productie!

modellen_binnen_stickersGratis stalen

Probeer onze kwaliteit gewoon even uit! Test onze materialen op kleefkracht, krasvastheid en andere voor u belangrijke kenmerken. Op elke techniek pagina kunt u de modellen online aanvragen. Deze worden elke werkdag om 15.00 uur verzonden.

 

 

 

Stickers in zeefdruk: de langste levensduur

Wist u dat zeefdrukstickers de langste levensduur hebben van vrijwel alle druktechnieken? En dat zeefdruk vaak ook de voordeligste drukmethode is? Dat is de reden dat stickers.nl de zeefdruktechniek niet laat vallen! Bovendien beheersen wij zeefdruk als geen ander, al 55 jaar. Kies uit een van de drie zeefdruksticker categorieën:

Zeefdrukstickers Klein Formaat

1 tot vijf kleuren of full colour

tot 600 cm2, maximaal 46 cm.

vrije formaat- en vormkeuze

los, op stroken of op vellen

naar klein formaat stickers zeefdruk

 

Zeefdrukstickers groot Formaat

1 tot vijf kleuren of full colour

tot formaat 65 x 95 cm

vrije formaat- en vormkeuze

los geleverd met rugslit

naar groot formaat stickers zeefdruk

 

Zeefdrukstickers Budget

opdruk in zwart of  fel rood

vanaf € 75,00 excl. BTW

keuze uit 15 formaten

los geleverd, zonder rugslit

naar budget stickers zeefdruk

 

 

 

algemeen

Zeefdrukstickers? Stickers.nl!

Zeefdruk is een uitstekende techniekt voor het drukken van stickers en etiketten:

Gaat het langst mee van bijna alle druktechnieken, ook buiten

Krachtige kleuren

Weersbestendig, krasbestendig en benzinevast

Ongekend veel mogelijkheden in materialen, inkten, kleuren en toepassingen

Eén tot vijf kleuren of full colour

Onze duurzame zelfklevende zeefdrukstickers voor gebruik binnen en buiten zijn voornamelijk gemaakt van zelfklevend vinyl, maar ook pvc-vrije materialen zijn mogelijk.

Gratis proefmodellen

Bestel vandaag nog onze proefmodellen en bekijk de materialen waar u in geïnteresseerd bent. Bij elke zeefdruk categorie (klein, groot, budget) kunt u de modellen gratis en vrijblijvend aanvinken en laten komen.

 

Google+

Bekijk inspirerende voorbeelden van zeefdrukstickers op onze collectie "Zeefdruk stickers" op Google+.

 

 

 

Materialen voor stickers en etiketten, een (kort) overzicht

Als stickerfabrikant met eigen drukkerij is stickers.nl als geen ander in staat een enorm scala aan materialen aan te bieden. De meest gangbare materialen, en dat zijn er heel veel,  leveren wij direct uit voorraad. Alle andere materialen worden op aanvraag besteld. Het moet raar lopen wil stickers.nl uw materiaal niet kunnen leveren.

Op deze pagina brengen wij een aantal basismaterialen en mogelijkheden onder uw aandacht. Het is slechts een kleine greep uit ons assortiment...

 

 

papier

zelfklevend papier stickersZelfklevend papier

Vooral etiketten worden uitgevoerd in zelfklevend papier. stickers.nl levert ze zowel los als op vellen en rollen. Er bestaat een enorme keuze aan papiersoorten en lijmlagen:

glans: mat, eiglans en glanzend zelfklevend papier

kleur: wit, fluor/neon kleuren, mat zilver, mat goud

lijmlaag: ultra afneembaar, afneembaar, permanent, extra permanent, diepvries

specialiteiten: opaak (niet doorschijnend), twee keer plakkend (piggyback), ingestanst zodat de sticker scheurt bij verwijderen, voedselveilig

onze technieken: digitaal offset, Inkjet, thermal transfer, offset, boekdruk

 

Bij stickers.nl is alles mogelijk. Lees meer...

 

Sticker blog: sticker van de week, onze tips & adviezen

Alles onder één dak! Bij stickers.nl bent u aan het juiste adres voor uw meest uiteenlopende stickeropdrachten. U kunt het zo gek niet bedenken, van domestickers voor uw relatiegeschenk tot beveiligingsstickers voor het verzegelen van producten. Al meer dan 50 jaar drukken wij alle soorten stickers en etiketten van hoge kwaliteit. Omdat wij in eigen huis drukken en digitaal printen, kunnen we de kosten laag houden, waardoor u bij ons zeer voordelig stickers kunt kopen.

U kunt bij ons direct online uw sticker bestellen. Wij bieden u een ruime keuze, rechtstreeks van de drukker. Vraag online of telefonisch een offerte aan en laat u verrassen door onze scherpe prijzen en uitstekende service.

U ontvangt, nadat u een bestelling heeft geplaatst, altijd eerst een digitale drukproef ter goedkeuring. Samen bepalen we het materiaal en de lijmlaag. Twijfelen we over het materiaal, dan sturen we een model naar u op zodat u zelf kunt testen of dit materiaal de juiste oplossing is, waarbij we verder denken dan de bekende, voor de hand liggende mogelijkheden. We gaan pas drukken wanneer u tevreden bent! Uw bestelling wordt vervolgens afhankelijk van de druktechniek binnen 5 tot 10 werkdagen verzonden. Eerder ontvangen of op een bepaalde dag uw sticker(s) ontvangen is in overleg vaak mogelijk.

Wanneer u verder scrolt en bladert, ziet u dat u in de meeste gevallen direct een offerte kunt aanvragen. In veel gevallen krijgt u die automatisch direct per email toegestuurd. Zo weet u snel waar u aan toe bent, wanneer u bij ons stickers of etiketten bestelt. Al onze aanbiedingen zijn altijd vrijblijvend. U kunt bij ons met een gerust hart uw stickers kopen...

Weet u nog niet precies wat u wilt of heeft u juist speciale wensen? Dankzij onze jarenlange ervaring met meerdere druktechnieken en verschillende materialen, kunnen onze specialisten met al uw vraagstukken uit de voeten. Wat uw wensen ook zijn voor een sticker op maat, onze specialisten gaan graag met u in gesprek om u een passend en eerlijk advies te geven en een aantrekkelijke offerte te bieden. Ook grote oplagen en variabele ontwerpen zijn mogelijk.

Heeft u specifieke vragen of wilt u graag meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord!