Full colour stickers

 

Voor uw bedrijf heeft u full colour stickers nodig. U wilt deze bijvoorbeeld gaan uitdelen aan toekomstige klanten. Om deze mensen een goed beeld van uw bedrijf te geven, wilt u dat deze stickers van uitstekende kwaliteit zijn. De stickers zijn een soort visitekaartje van uw bedrijf, en daarom horen ze een goede uitstraling hebben.

 

 

Digitaal offset en boekdruk op rol

Bij Stickers.nl hebben we de digitaal offset en boekdruk op rol in ons assortiment. Dit is uitermate geschikt voor het maken van hoge kwaliteit full colour stickers voor binnen gebruik in grote en kleine oplagen. Deze stickers worden gemaakt op zelfklevend papier. Door de hoge kwaliteit zien de full colour stickers er geweldig uit!

 

 

Full colour solvent print of zeefdruk

Voor duurzaam gebruik buiten kunnen wij stickers die kleurecht en slijtvast zijn drukken in full colour solvent print of zeefdruk. Wij geven u graag advies voor de juiste druktechniek voor uw stickers.

 

 

Uw wensen

Wacht niet langer en bestel vandaag nog uw full colour stickers bij ons. U kunt ons uw wensen e-mailen, en dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. Zo kunnen we u ook meteen de prijs laten weten. U kunt ons bereiken op het mailadres This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Of bel ons op 073 6422334.

Graag tot binnenkort!


 

Direct contact opnemen