etiketten_op_rolEtiketten op rol

 

Wilt u etiketten op rol laten drukken, waarbij u kunt rekenen op hoogwaardige kwaliteit drukwerk en uiteraard een scherpe prijs? Zoek dan vooral niet verder, want u heeft uw ideale leverancier gevonden. Stickers.nl is dé website voor stickers en etiketten (op rol of los) voor professionele doeleinden.

 

 

Ruime keuze

Bij ons heeft u niet alleen de keuze uit etiketten op rol op zelfklevend wit papier of kunststof, u heeft ook de keuze uit een druk met één tot vijf kleuren of full colour. Bovendien kunnen wij de etiketten op rol eventueel ook voorzien van een vernislaag. Wij drukken onze etiketten zowel digitaal als conventioneel.

 

 

Etiketten met witte opdruk

Stickers.nl levert ook transparante etiketten met witte opdruk. Naast witte letters kan de witte opdruk ook gebruikt worden onder een full colour afbeelding, zodat de ondergrond kleur niet door de afbeelding schijnt. Het wit dat wij gebruiken is zeer hoog dekkend en doet niet onder voor de dekkracht in zeefdruk. Natuurlijk is ook wit op een zilveren ondergrond mogelijk (mat zilver en chroom zilver). Door het gebruik van witte letters zijn deze veel beter leesbaar op een chroom zilveren ondergrond dan zwart letters.

 

 

Etiketten met variabele data

Variabele dat zoals nummering, barcodes en QR codes worden door ons direct digitaal in full colour meegeprint. Onze mogelijkheden voor variabele data printing zijn zeer uitgebreid.

 

 

Meer weten over etiketten op rol?

Wij verwijzen u graag naar de pagina ‘Stickers voor gebruik binnen’. Wij informeren u bij het gedeelte ‘Boekdruk op rol’, graag nader over de mogelijkheden voor etiketten op een rol. Hier kunt u eveneens direct online een vrijblijvende offerte aanvragen.

 

Voor al uw vragen staan wij natuurlijk graag persoonlijk voor u klaar. Hiervoor kunt u ons van maandag tot en met vrijdag bereiken via: 073 - 6422334.

 

 

Direct contact opnemen