Onze volgende uitdaging: duurzaamheid.

Bieling Zeefdruk bestaat nu 60 jaar en in die tijd hebben wij ons al vele keren opnieuw moeten uitvinden. Met de introductie van internet kwam de focus op stickers te liggen, met de nieuwste druktechnieken en verregaande automatisering.

Vanaf nu willen we de nadruk op duurzaamheid leggen, samen met U! 

windmolen foto

Groene energie

Stickers.nl maakt 100% gebruik van groene energie opgewekt door windmolens. Het gebruik van windmolens wordt gezien als een van de schoonste en meest milieuvriendelijke energiebronnen. Windmolens bieden een veilige en betrouwbare energievoorziening met oog voor de toekomst. 

CO2 reductie

CO2 reductie

Na een voorbereiding van een jaar is het bijna zover: Stickers.nl staat op het punt haar ClimateCalc scope 3 certificering te behalen.  Hierdoor wordt het mogelijk goed gefundeerde carbon footprint berekeningen te maken. Dit stelt ons in staat Uw en onze carbon footprint te verlagen en wat over blijft te compenseren.

wees zuinig op de natuur

Besparen

Besparen is misschien wel de gemakkelijste manier om milieuwinst te behalen en tegelijkertijd minder geld uit te geven. Zeker in tijden van schaarste en hoge inflatie. Stickers.nl doet dit stiekum al jaren!

100% gaan voor het milieu Samen met Stickers.nl
Onze milieuvriendelijkste sticker voldoet aan alle eisen om zo klimaatneutraal mogelijk labels te drukken.

De toner is gemaakt van biomassa en de gebruikte papieren etiketten zijn van FSC® materiaal of milieuvriendelijk PP. Wat er aan carbon footprint is wordt 100% gecompenseerd door de machinebouwer. Het papier kan bij recycling zeer goed worden ontinkt.

Rugpapier kan niet worden afgevoerd via het oudpapier. Dit rugpapier kan wel worden teruggestuurd naar ons zodat dit weer kan worden gerecycled. Zo kunt u de groene voetprint van uw bedrijf verbeteren, wat goed is voor u, uw klanten en het milieu.
Naast milieuvriendelijk zijn deze etiketten ook nog eens voedselveiling: zowel het papier, PP, de lijm en de toner zijn 100% voedselveiling. Inktmigratie en contaminatie vormen geen risico meer. U kunt de labels met een gerust hart op de verpakkingen van uw producten plakken of zelfs rechtstreeks op fruit.