vloersticker_de_lotto_toto

Seasonic sticker met extra informatie op de frontslit

Reclamesticker van Seasonic met frontslit. Het stukje extra materiaal dat overblijft nadat de sticker is opgeplakt, is gebruikt om aanvullende informatie te geven over het gebruik van de sticker.

 

De frontslit heeft daarmee twee doelen: ten eerste het vergemakkelijken van het loshalen van de sticker en ten tweede het geven van extra informatie in de vorm van een disclaimer. Veel van onze klanten gebruiken de frontslit om het partnummer op de sticker aan te geven.

 

Toepassing:

luxe promotiesticker

   

Technieken:

print eco solvent CMYK

 

lamineren

 

digitaal stansen in vorm

 

 

Materialen:

zelfklevend wit monomeer vinyl supertack

 

glanslaminaat

 

Seasonic is een taiwanese fabrikant van PC powersupplies. Sea Sonic Electronics Co., Ltd was founded more than 35 years ago by engineers. Through these years the company has focused on the research, development and production of technologically advanced, high quality products. In 1981 Sea Sonic expanded into the production of PC power supplies which soon became the core identity of Sea Sonic and lead to the establishment of the Seasonic brand name. As a leader in innovation, our company’s main focus is to bring the best value and the latest technology to our customers. Sea Sonic is a truly global company. Headquartered in Taipei, Taiwan, we export our products worldwide from our factory in China to offices in the USA, Europe, Japan and the to rest of the world. Independent testers, reviewers and editors all over the world consistently rank Seasonic products among the best in terms of technology, performance and reliability. We regularly receive enthusiastic feedback from PC fans, over-clockers and gamers from every corner of the globe. These stickers we have ordered from you will be giveaways for our modders and enthusiast, who like to decorate their power supplies, computer cases and work stations.

 

 

Breekslit, rugslit  en frontslit

sticker_met_frontslit

sticker_met_rugslitOm het loshalen van losse stickers te vergemakkelijken kunnen deze worden voorzien van een rugslit. Bij een rugslit is het rugpapier voorzien van een sneetje, waardoor het gemakkelijk verwijderd kan worden. in het geval van een breekslit (scoreback, crackback) is het materiaal vooraf al voorzien van een aantal rugslitten, meestal om de 4 a 5 centimeter. Materiaal met breekslit is voordelig omdat er geen extra handeling nodig is. Nadeel is echter dat bij grote stickers het rugpapier in meerdere delen van de sticker af komt. Een ander nadeel is dat er soms sprake is van kleine stukjes rugpapier als de breekslit slecht uitkomt ten opzichte van het drukbeeld. Bij kleine stickers kan het gebeuren dat er helemaal geen breekslit op de sticker terecht komt. Tot slot kan de breekslit problemen veroorzaken bij het drukken waarbij een lichte streep in het drukwerk ontstaat waar de breekslit zit. 

Stickers.nl maakt bij voorkeur geen gebruik van breekslitten, maar brengt de rugslit achteraf aan. Dit is een extra handeling, maar het rugpapier bestaat daardoor altijd maar uit twee delen. Bovendien kan de plaats van de rugslit bepaald worden, hetgeen kan helpen bij het opplakken van de sticker. Bij printwerk is een rugslit veel werk en levert Stickers.nl als alternatief desgewenst een frontslit. Daarbij zit de slit aan de voorzijde en krijgt de sticker een extra stukje materiaal. Tot slot levert Stickers.nl de stickers vaak op vellen of stroken. Dit is vooral handig in het geval van kleine stickers die niet los geleverd hoeven te worden.