Vinylsticker en magneetsticker EBBC Basketball

vinylsticker-en-magneetsticker-EBBC-basketball

Basketbal Club EBBC is opgericht in 1952 en groeid gestaag. In de jaren 70 werd voor het eerst het landskampioenschap behaald. De jaren 80 waren de gouden jaren voor de club met veel landstitels en ook meerder malen deelname aan de Europacup. Toen in de jaren 80 door de internationale basketbalfederatie werd besloten dat de Nederlandse Amerikanen niet meer mochten meespelen nam het belang van de club in Europa af. In Nederland bleef EBBC altijd een van de vooraanstaande clubs. De club heeft onder meerdere namen gebasketbald o.a. Nashua, Eiffel Towers en op het moment SPM Shoeters Den Bosch. Het tenue voor de thuiswedstrijden is zwart met zilveren accenten.

Afgelopen jaren werd opnieuw het Europees toneel bereikt door deelname aan de Eurochallenge. Thuishaven is de Maaspoorthal in 's-Hertogenbosch.

Naast de eredivisie deelname van EBBC heeft de club nog een grote aanwas aan jeugd en zijn er diverse heren en damesteams die vol enthousiasme het basketbal als sport bedrijven. Daarnaast worden er nog vele activiteiten georganiseerd voor de leden van EBBC zoals basketball kampen, deelname aan open dagen en clubdagen.

De vinylstickers zijn gedrukt op wit zelfklevend vinyl voorzien van een beschermend laminaat. Hierdoor is de opdruk goed beschermd en kan overal geplakt worden. De magnetische stickers zijn met een dikte van 0,8 mm extra dik en daardoor onder andere geschikt als koelkastmagneet.

 

Overzicht

Toepassing:

promotie EBBC

   

hoofd kenmerken

glans gelamineerd wit vinyl permanent 2+ jaar

gestanst met ronde hoeken

zonder slit

 

Technieken:

solvent print

digitaal gestanst

 

 

Materialen:

glans gelamineerd wit vinyl permanent

magnetisch door 0,8 mm magneetfolie

 

 

Meer informatie

Nog meer informatie over stickers in solvent print.