Ultra Destructible stickers op rol  

 

Steeds meer bedrijven inventariseren en markeren hun apparatuur om een beter beheer mogelijk te maken. Bovendien kan diefstal worden voorkomen. Een van de materialen die daarvoor geschikt zijn is ultra destructable vinyl. Dit materiaal breekt in kleine stukjes wanneer men probeert het te verwijderen.

 

 

 

Het inventariseren van apparatuur kan niet alleen een vraag zijn vanuit de accountancy, maar ook vanuit facility management. Daar kan een inventarisatie de basis zijn voor het periodiek controleren en keuren van apparatuur. Dit kan bijvoorbeekld in het kader van de NEN3140 keuring, waarbij apparatuur gecontroleerd worden op de veiligheid van het dagelijks gebruik

 

 

Wat zijn ultra destructible stickers?

Ultra destructible materiaal kan na het opplakken niet meer in één geheel verwijderd worden. Bij verwijderen van de sticker breekt het materiaal in kleine stukjes uit elkaar. Het materiaal is geschikt voor binnen gebruik en 1 a 2 jaar buitengebruik, afhankelijk van de gebruikte druktechniek en drukinkten.

 

 

Druktechnieken

Stickers.nl kan de ultra destructible stickers drukken in drie technieken: solvent print, zeefdruk en UV inkjet. Daarbij kan de prijs een factor zijn. De combinatie van aantal, aantal opdrukkleuren en het formaat geven dan de doorslag voor een bepaalde techniek. Daarnaast kan de verwerking van belang zijn: sommige bedrijven prefereren losse stickers, andere stickers op vellen of rollen. Tot slot is van belang of er sprake is van oplopende nummering en barcodes.

 

 

Over Tritel

Tritel is gespecialiseerd in het bedenken, leveren en beheren van totaaloplossingen op het gebied van data- en telecommunicatie voor de zakelijke markt.Daarbij richt men zich op het MKB tot 500 werkplekken. Tritel heeft een eigen datacenter.

 

 

Overzicht

Toepassing:

 markeringssticker en beveiligingssticker voor apparatuur

   

hoofd kenmerken

 kan niet in zijn geheel worden verwijdert, breekt in kleine stukjes

 handig op rol voor snelle verwerking

   

Technieken:

 digitaal UV inkjet

 

 stansen in ronde vorm, half diep op rol

 

 

Materialen:

 wit glanzend vinyl permanent

 

 

Meer informatie

Nog meer informatie over ultra destructable pvc vindt u hier.